News Flash:

Job-ul de model online la Lucky Studio

20 Februarie 2015
5205 Vizualizari | 9 Comentarii
BZT II foto 1
Sexualitatea a vandut mereu si continua sa o faca. Este poate domeniul care atrage cel mai mult mai ales pentru ca tine de dezvaluirea misterelor feminine, pentru ca tine de expunere, de a arata cum a inzestrat natura o femeie. De la sexualitatea expusa segmentat si pana la partea de online unde oricine si oricand ar putea descoperi o femeie frumoasa si atenta la cerintele unui public masculin nu a fost decat un singur pas. Doar ca, lucrurile au inceput sa se indrepte spre un alt stil. 
Lucky Studio, un studio de videochat din Iasi, ne demonstreaza exemplul seriozitatii si a unui business din care au de castigat atat ei cat si modelele. Au fete care lucreaza pentru ei, fete cochete, fete deschise la minte si indraznete. Pentru ca si-au cerut dreptul de a castiga mai mult dintr-un domeniu care vinde. Sunt o imagine adulata, sunt constiente de frumusetea lor si nu se dau in laturi sa faca din asta un job bine platit. 
Ce inseamna munca la videochat 
 Unii ar putea spune ca tine de companie, altii de conversatii. In orice caz tine de online, de chat privat, de ascultare si impartasire. S-a trecut treptat de la expunere la simple conversatii. Barbati cu frustrari, barbati care admira femei, barbati cu disponibilitate financiara asteapta confidenta lor sa le fie alaturi. Paradoxal, ele sunt in spatele unei camere la mii de kilometri distanta. Insa stiu sa se faca prezente ca si cand s-ar intalni la o cafea: “Sunt admiratori ai mei care au un ritual cu mine, sa bem cafeaua impreuna, sa vorbim ca si cand am fi prieteni de-o viata. Vorbim despre noi, despre viata si asta ii face sa se simta bine.” marturiseste una din modele. La fel ca si ea, barbatii au facut o traditie din prezenta in mediul online. 
Munca se desfasoara in ture, cu o libertate si o flexibilitate iesita din comun. Asta inseamna, se pare, ca modelele de la Lucky Studio isi aleg profilul si modul in care se desfasoara totul. Aleg sa lucreze pe profil adult sau non adult, ca un mare plus pentru ele. Tocmai pentru ca preferintele s-au schimbat de-a lungul timpului, admiratorii lor prefera uneori numai o companie. Singuratatea nu a placut niciodata nimanui. 
 Incurajate sa isi extinda orizontul, modelele de la Lucky Studio sunt pregatite pentru orice nivel conversational. Este de la sine inteles ca trebuie sa cunoasca limbile straine. Dar pentru asta, efortul vine din partea angajatorului: “Avem training de care dispune orice fata indiferent daca este deja experimentata sau nu in lumea de videochat. Este gratuit, asa ca recomandam fetelor sa fie prezente la cursuri. Invata mai ales limba engleza.” spun reprezentantii studioului. Asta pentru ca munca in sine inseamna activitate pe site-uri straine. 
Functioneaza perfect, modelele lor sunt extrem de multumite si treaba merge ca pe roate. Videochatul o fi pornit de la ideea de sexualitate expusa, mai ales in primii ani de debut in Romania. Acum insa se doreste ceva mai profund, mai de efect. Tocmai de aceea conversatiile sunt de mare interes. Asta inseamna munca in sine de model online, de model la Lucky Studio. 

Galerie Foto

BZT_II_foto_2
sexualitatea lucky studio videochat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Elena  | #322
Perfect mi-am gasit de munca la Lucky Studio, exact cand aveam nevoie mai mare de bani. Viata de studenta e grea si asa am reusit sa ma redresez cu banii.
Mirela  | #323
Mie una mi-a schimbat viata! De la o fata simpla pe care nu dadeai doi bani am ajuns acum sa fiu admirata si invidiata de toata lumea! Imi place :D
Introduceti comentariul dumneavoastra
Andreia  | #324
Fara sa te judece cineva parca nu se poate in lumea asta. Frateee zici ca ii roade invidia zi si noapte tot timpul te comenteaza. Nu pot sa aprecieze ca reusesti sa te descurci pe cont propriu.
Tatiana  | #325
chiar e misto sa lucrezi la lucky. M-am convins pe pielea mea am stat 4 luni si am lucrat acolo. Chiar ca am avut parte de o transformare a stilului de viata. M-am invatat cu luxul :D
Miruna  | #326
Prietenul meu era foc si para cand a auzit ca m-am angajat. Cand a vazut cati bani aduc acasa n-a mai avut nimic de comentat :)) i-am si explicat ca nu e ceea ce era in mintea lui, jobul asta chiar e ok si mai mult decat bine platit
Myra  | #327
foarte fain e ca iti ofera conditii. Am auzit altii ca le puneau pe fete sa munceasca in acelasi loc. Nu frate asa nu se face. La lucky stiu ca aiu camere super faine.
Anisia  | #328
Cursurile sunt gratuit. Fain. Oricum pe viitor te ajuta ca na cine stie pe unde mai ajungi sa lucrezi asa ca nu strica. Si te si ajuta daca esti incepatoare mai ales.
Trufina  | #329
Eu din cate am auzit la prietenele mele la ei multi sunt asa care vor numai sa vb cu cineva. Asa ca asta nu este greu deloc. Si nu faci mai mult decat vrei sa faci.
Amalia  | #330
Suna mijto sa spui ca lucrezi ca model. Cred ca as visa toata viata mea sa fiu model. Super tare si pt cine face respect!
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005121 (s)