News Flash:

Vesti bune pentru pacientii Spitalului Judetean Timisoara. Vor beneficia in continuare de investigatii gratuite la laborator

18 Februarie 2015
1524 Vizualizari | 1 Comentarii
La Spitalul Judetean Timisoara, pacientii asigurati se pot prezenta in continuare la laborator, deoarece fondurile au fost suplimentate pentru investigatii gratuite. Daca luni laboratorul era in impas, fondurile de la Casa de Asigurari de Sanatate pentru efectuarea analizelor gratuite fiind epuizate,  marti, problema s-a rezolvat.
Spitalul Judetean Timisoara a ramas luni fara fonduri pentru laborator, conditii in care pacientii care se prezentau pentru analize nu mai beneficiau de gratuitate si trebuiau sa plateasca sau sa se reprogrameze. Acum, suma de la Casa de Asigurari de Sanatate a fost suplimentata.
„Banii de laborator, din pacate, s-au epuizat si pe februarie (aproximativ 70.000 de lei a fost suma initiala pe luna februarie, care s-a epuizat – n.r.), mult mai devreme decat ne-am asteptat. Acum am cerut suplimentare de la Casa si ne-a mai aprobat aproximativ 7.000 de lei. Am facut o adresa catre Casa de Asigurari si ne-a mai suplimentat. Pacientii pot veni in continuare, cu trimitere de la medic, si speram ca aceasta suma ne va ajunge pana la sfarsitul lunii”, spune Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.
Laboratorul de analize al Spitalului Judetean Timisoara a intrat in functiune in luna august a anului 2014. Este vorba de o linie de laborator achizitionata cu peste un milion de euro de catre Ministerul Sanatatii, cel mai modern laborator din tara. Laboratorul deserveste pacientii internati in Spitalul Judetean, ambulatoriul de specialitate, dar nu numai pe acestia, scrie tion.ro. Pacientii pot veni si cu bilet de trimitere, iar analizele sunt decontate de Casa Judeteana de Asigurarii de Sanatate (CJAS).
Pacientii care nu sunt internati, nu au bilet de trimitere si vor sa faca analize, se pot adresa laboratorului Spitalului Judetean Timisoara - tarifele sunt cu 50 la suta mai mici decat in alte laboratoare, spun reprezentantii spitalului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005096 (s)