News Flash:

FOTO - Idei trasnite! A aparut telefonul in forma de...

28 Ianuarie 2015
1879 Vizualizari | 1 Comentarii
telefon nou0
Japonia este un loc unic in lume, unde cele mai ciudate produse, care nici macar nu ar fi bagate in seama de consumatorii vestici, pot avea un succes rasunator. In incercarea de a lansa produse inedite, compania Ymobile va lansa in aceasta tara un telefon in forma de inima, care va avea putine functii, insa care mai mult ca sigur ca va avea succes in randul persoanelor de sex feminin. Cine are nevoie de specificatii de top si conexiune la internet, cand ai de a face cu un telefon atat de iesit din comun?

Heart 401AB este definitia perfecta pentru „dumb phone”. Acest model nu este nici smartphone, neavand functii avansate, suport pentru aplicatii sau optiuni de conectivitate si senzori de tot felul, nici feature phone, intrucat nu ofera o camera foto, redare de muzica, SMS-uri sau alte metode de interactiune. Vorbim despre un dispozitiv realizat special pentru a indeplini functia de telefon, care poate initializa si primi apeluri de voce. Cam aici se termina lista de functii ale lui Heart.

Adevarul este ca nici nu ai putea face mare lucru cu acest telefon, chiar daca ar integra alta functionalitate. Avand in vedere ca integreaza un display monocrom de 0,9” cu rezolutie 128 x 36 pixeli, este clar ca pana si citirea unui SMS ar fi greoaie. De asemenea, lipsa completa de butoane fizice nu ar ajuta deloc. Va exista o aplicatie de smartphone care se conecteaza la Heart pentru a trasnfera agenda telefonica, insa nu este clar modul in care se va realiza legatura intre dispozitive. Este destul de clar faptul ca Ymobile a ales sa se concentreze pe forma in defavoarea functionalitatii pentru Heart 401AB, bazand intregul sau succes pe baza designului (care la 23 mm in grosime, nu este deloc discret).

Intrucat ar fi ciudat sa tii la ureche ceva in forma de inima, telefonul poate sa isi schimbe forma, folosind mecanismul de rotire care desparte telefonul de la jumate. Astfel, inima se transforma in ceva mai apropiat de un telefon obisnuit. Pentru a asigura succesul acestui model, Ymobile a realizat si un parteneriat cu creatorii serialulu de animatie Sailor Moon. Astfel, Heart 401AB va fi disponibil in culorile rosu si negru, cat si intr-o varianta cu branding Sailor Moon, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la debutul acestuia. Fara sa uimeasca pe nimeni, adaptorul de priza este de asemenea realizat in forma de inima.

Galerie Foto

telefon_nou2
japonia heart 401ab designului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005017 (s)