News Flash:

Un nou DIVORT-SOC in showbiz. O stirista s-a desparit in mare secret

4 Noiembrie 2014
1881 Vizualizari | 1 Comentarii
Adrian Enache, Lora, Oana Cuzino, Bianca Dragusanu si Valentina Pelinel sunt doar cateva dintre vedetele care au divortat anul acesta. Anul 2014 continua sa ne ofere surprize, iar un o alta casnicie, care parea foarte solida, s-a destramat in urma cu putin timp.

Magda Vasiliustirista de la Prima TV, si sotul ei, Andrei Vintilescu, au mers in mare secret zielele trecute in fata notarului pentru a semna actele de divort, anunta Ring. Erau impreuna de 5 ani si avea un copil, pe Vladut, care are 4 ani.

Cei doi au reusit sa gaseasca solutia de mijloc. Copilul va ramane in grija mamei, care si-ar fi gasit deja un iubit, pe care l-a prezentat si prietenilor.

Magda Vasiliu este la o doua casnicie esuata. Prima oara cand a imbracat rochia de miresa a fost in anul 2003, cand s-a casatorit cu un cantaret de opera foarte cunoscut, Valentin Vasiliu. Avea 28 de ani atunci, in 2003, cand au plecat impreuna in America pentru a-si construi un viitor.

Stirista nu s-a putut acomoda cu traiul de peste ocean, iar relatia lor s-a destramat. “Valentin se simtea bine printre americani, se implinise profesional, in timp ce eu duceam dorul casei”, spunea Magda la acea vreme. Jurnalista a decis sa isi pastreze numele de familie al primului ei sot.
Sursa: cancan.ro 

Galerie Foto

magda-vasiliu
magda vasiliu stirista andrei vintilescu casnicie america jurnalista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

vfd  | #2310
atunci putem sa-i spunem din nou magda vasiliu[ca nu mai o keama birlic].
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006838 (s)