News Flash:

VREMEA marti si miercuri: Prognoza meteo in tara si in Bucuresti

26 Ianuarie 2015
1661 Vizualizari | 1 Comentarii
Marti, vremea va fi in general inchisa. Se vor semnala precipitatii, in general slabe cantitativ, local in jumatatea de sud a tarii si pe arii restranse in rest. Acestea vor fi mixte ziua si predominant ninsori noaptea si izolat vor favoriza depunerea de polei.
Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1...2 grade in Moldova, Oltenia si Dealurile de Vest si  6...7 grade, izolat, in Transilvania. Temperaturile minime se vor situa intre -5 si 3 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi in continuare inchisa si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.
MIERCURI
Vremea se va mentine inchisa si, indeosebi in cursul zilei, se vor semnala precipitatii slabe mixte, local in sudul tarii si pe arii restranse in rest. Vor fi conditii de polei. Noaptea pe arii restranse in zonele joase se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in Moldova si 5...6 grade, local, in sud, centru si vest, iar cele minime se vor situa intre -7 si 2 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006421 (s)