News Flash:

Bani la minut – cum explica Lucky Studio castigurile foarte mari ale modelelor

21 Ianuarie 2015
5147 Vizualizari | 9 Comentarii
video1
Intens dezbatut domeniul chatului, cu profil adult sau nu, realitatea ne demonstreaza ca exista castiguri atat de mari incat pare greu de crezut ce se intampla. Fara urme de lauda insa, ne ancoram in lumea lor, incercand sa intelegem cum si de unde vin profiturile atat de mari. Lucky Studio explica destul de simplu, prin sistemul de bonusare si nu numai. 
Bani la minut. Intreg procesul chat-ului se desfasoara online cu accent pe fiecare minut ce se scurge. Asa ca performanta unui model se deosebeste prin modul in care reuseste sa tina conversatia live. Nu exista insa o regula a modului in care tin invitatul datingului in priza. Intr-o oarecare masura tine de naturaletea fiecarui model in parte, la care se adauga clar si idei nastrusnice. 
Reprezentantii Lucky Studio Iasi marturisesc ca investesc masiv in pregatirea fetelor. Chiar daca aparent tine de simplismul de a vorbi online exista si un substrat complex de la care porneste totul. Asa ca ofera training fetelor. “Nu le impunem ce sa spuna si ce anume sa faca. Plecam de la ideea ca nu trebuie sa existe o bariera de limba. Le oferim fetelor cursuri de limba engleza in mod special pentru a se descurca cat mai bine in timpul conversatiilor.” Asadar, un prim aspect este elucidat: nevoia de a cunoaste limba engleza. Se pune un mare accent pe acest lucru, avand in vedere ca in ultimul timp trendul chat-ului este acela de a cunoaste pe cineva, de a conversa, mai mult decat a se cere expunere. 
Spre deosebire de ceea ce se intampla in anii trecuti in materie de videochat cand dorinta “publicului” tinea de nuditate, acum lucrurile se schimba. Marturisesc si fetele ca placerea muncii lor este tocmai faptul ca au loc conversatii despre orice. Insistenta nu este despre expunere ci despre dorinta barbatilor de a simti ca cea din fata lor ii intelege si empatizeaza cu singuratatea lor. 
In materie de salarii se plateste cu sume fabuloase. Castigurile pot ajunge si la ordinul miilor de euro. O dovedeste stilul de viata a celor care activeaza ca modele. Ajung ca in scurt timp sa plateasca cash pentru investitii majore, de la masini la case, studii etc. Intr-o faza pesimista pot face pana la 800 de lei pe zi asa ca garantia unui castig foarte mare este si avantul celor care continua in domeniu. Chiar daca au trecut ani de cand videochatul a inceput sa existe pe piata romaneasca, nu s-a pierdut interes pentru asta. Piata merge, cereri sunt, atat din partea celor care doresc angajare cat si din partea celor care cauta frumusetea feminina pe taramuri romanesti. Marele avantaj tine de faptul ca se lucreaza pe site-uri internationale, exclusiv. Aceasta larga deschidere la public garanteaza si faptul ca piata videochatului continua sa mearga si inca foarte bine. 
Explicatia unui castig atat de mare nu este insa necesara pentru acele fete care doresc sa incerce un astfel  de job. Este mai degraba nevoia celor din exterior care incearca sa gaseasca rationalul din cum functioneaza o astfel de afacere. Credem sau nu, aceasta piata ne arata ce inseamna sa risti si sa castigi, ce inseamna sa profiti de o oportunitate deocheata. 

Galerie Foto

video2
lucky studio piata videochatului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Janette  | #193
Ce sa explice, scurt pe doi se fac bani cu fiecare fata care sta online si discuta cu omu. Se castiga pt ca se lucreaza pe siteuri straine.
Marga  | #194
E lasa ca trebuie sa fie si un bun management. Sa stii sa iti conduci afacerea, sa stii pe ce siteuri sa stai si asa mai departe. E mai mult decat ce zici tu.
Introduceti comentariul dumneavoastra
Serena  | #195
Fetele fac bani pur si simplu. Dar sunt si ajutate, invatate despre cum sa faca mai bine, gen cum sa discute, ce gesturi sa faca.
Blare  | #196
Asta da, multi acum vor sa discute cu tine despre orice; au ei o zi proasta si au chef de vorba. Si normal ca le convine si fetelor pt ca asa e mai placut.
Annalisa  | #197
Fabuloase e putin spus. Adica nu iti vine sa crezi la inceput dupa care nu iti vine sa crezi ce salarii au altii sau cum reusesc altii sa se descurce. Efectiv iti schimba viata!
Suzie  | #198
Depinde ce inseamna pentru tine fabulos draga. Eu pot spune ca e mai mult de atat, sincer. NU mai stii pe ce sa ii cheltui. Are o vorba o amica de-a mea: ai bani de te enervezi :)))
Myra  | #199
Da, finalul asta e bine punctat. De fapt curiosii care arata cu degetu simt nevoia sa se intrebe de unde atat de multi bani. Pai bine mai daca nu te intereseaza de ce vrei sa stii?
Odette  | #200
Nu cred ca ai inteles, Myra. Adica e curios pentru cei care nu au mai auzit de asta pana acum. Se gandesc daca ei au salarii asa mici ce fac altii de castiga mai bine.
Brianna  | #201
Norocul de a fi fata! sincer. Cred ca se face si pt baieti da prea putin. Castiguri bune pentru ca esti fata si stii ce sa alegi,,,,nici ca imi doream altceva.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007502 (s)