News Flash:

Cum sa faci curatarea organismului cu sfecla rosie: efectul este puternic si rapid

25 Martie 2016
82077 Vizualizari | 3 Comentarii
sfecla borcan
Sfecla rosie este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vindecaanemia, curata sangele, previne si combate leucemia, dar si alte tipuri de cancer, scade tensiunea arteriala, este un adevarat energizant natural si detoxifica ficatul. Betalaina, substanta care ii confera sfeclei acea culoare rosu-sangerie, detine proprietati antioxidante si antitumorale. 

Aveti nevoie de un kg de sfecla rosie de marime medie. Legumele se spala, se curata si se pune intr-o oala mare. Se toarna un litru de apa si se face un semn la nivelul la care a ajuns apa. Se mai adauga inca 2 litri de apa. Se tine pe foc aproximativ 2 ore, pana cand apa scade pana la semnul facut. Se scoate sfecla din oala, se raceste putin, se da pe razatoare si se pune in apa in care a fiert. 
Se ames­teca bine si se fierbe inca 20 minute, la foc slab, dupa care se strecoara lichidul. Sfecla se stoarce bine, pentru a ne ramane cat mai mult lichid. Decoctul se im­parte in 4 doze. Se beau cate 250 ml, din 4 in 4 ore. Dupa fiecare pahar baut, trebuie sa va asezati in pat si sa puneti o sursa de caldura in zona ficatului. In afara de decoct, puteti manca mere, legume fierte sau inabusite, salate usoare cu ulei nerafinat. 

Daca doriti un efect mai pu­ternic, puteti micsora intervalele dintre doze, la 2-3 ore. Daca alegeti intervale de 3 ore, efectul va fi puternic, iar la 2 ore foarte puternic. Se recomanda, totusi, ca prima curatare sa fie facuta la intervale de 3-4 ore. Nu va grabiti. In nici un caz nu se bea tot decoctul odata. Decoctul produce uneori efect diuretic si atunci curatarea merge prin rinichi. Cel mai bine e ca decoctul sa fie facut seara, si sa se bea a doua zi, la intervalele respective. Cura se face de 2-3 ori pe an.

sfecla rosie antioxidanti anemia sangele leucemia cancer betalaina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

nnini  | #1566
daca se fierbe atat de mult sfecla, nu mai ramane niciun principiu activ in ea,mai bine o stoarce ti ,si beti sucul ei,se poate amesteca cu suc de morcov si rosie..
mia  |  #1693
Adevarat ce spune doamna.Euuna personal mi-am achizitionat un storcator de fructe si legume si imi fac dimineata suc din o sfecla mica sau medie un morcov un mar si ptr durerile mele de cap o bucatica de ghimbir dar cat ai taia un cm di bucata de ghimbir ca pisca la limba strici stomacul toate pe robot si baut dimineata pe stomacul gol.Ghimbirul nu e obligatoriu eu il pun ptr dureri de cap si are efect dupa doua zile.
Introduceti comentariul dumneavoastra
jubak mihai  | #1735
Spuneti mi si mie ce se intampla cu urina,mai demult am baut si eu vreo 300-400 mi zeama de sfecla rosie data la storcator cu morcovi si mere ca dupa
2 sau 3 ore sa ma pis rosu
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008711 (s)