News Flash:

SCANDAL monstru intre Benone Sinulescu si Irina Loghin

16 Ianuarie 2015
2281 Vizualizari | 1 Comentarii
Au format un duet de senzatie timp de 25 de ani, dar acum se pare ca intre ei nu mai exista prea multa prietenie. Benone Sinulescu si Irina Loghin i-au incantat pe oameni cu piesele lor, dar acum se ataca mai ceva ca la usa cortului.
"Razboiul" a inceput de la niste melodii ale Irinei Loghin ale caror versuri sunt ceva mai deochiate decat ar trebui sa fie niste melodii de muzica populara. Benone Sinulescu a declarat ca nu tolereaza versurile cu tenta sexuala in melodiile folclorice si de aceea a criticat-o dur pe Irina, dar si pe toti artistii care folosesc astfel de versuri in piesele lor. "Eu fac melodii ca sa ramana, ca sa isi aminteasca lumea de mine. Pentru ca am cantat mult cu Irina Loghin, n-as putea sa ma refer strict numai la ea, vorbesc in general. Sunt multi care canta pe texte deocheate. N-am cantat niciodata asa ceva, nici macar la petreceri private. Eu am o parere proasta despre asta. Atat ii duce capul. Pe pamant exista si diavoli si ingeri, iar artistii care fac asta sunt dracusori, strica frumusetea cantecului. Canti cu bun simt, cu frica lui Dumnezeu, nu porcarii. Sunt cantareti de crasma si ii detest.", a spus Benone Sinulescu pentru cei de la ziarulring.ro.
Si Maria Carneci este de acord cu Benone Sinulescu, dar spune ca nu a auzit-o niciodata pe Irina Loghin cantand piese deocheate. "Ea are mii de cantece frumoase. Eu n-am auzit-o cantand asa. Nu sunt de acord ca faci ce-ti cere publicul, ca poate e unul beat la nunta si vrea sa faci si striptease. Publicul trebuie educat. Nu stiu vreun interpret mare care si-ar permite sa se prostitueze cantand ceva ce nu e serios. Un artist bun nu o sa cante "cine a-nfipt laleaua-n branza"", a spus si Maria Carneci pentru aceeasi sursa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004859 (s)