News Flash:

Acest amestec fabulos vindeca sinuzita

29 Februarie 2016
7647 Vizualizari | 1 Comentarii
sinuzita
Sinusurile sunt cavitati care contin aer, situate in oasele fetei din apropierea nasului. In esenta, acestea au rolul de a incalzi , umezi si filtra aerul inhalat prin nas. Sinuzita este inflamatia mucoasei care acopera sinusurile. Aceasta afectiune deloc placuta prin faptul ca presupune o presiune puternica asupra fetei se poate manifesta cu simptome nazale, oculare si ale urechii mijlocii. Semnele cele mai tantalnite sunt febratusenas infundat, scurgerea secretiilor in gat. Deseori este insotita de secretie nazala purulenta, uneori amestecata cu sange, vascoasa, dureri de cap, de gat si in urechi.

Tratamentul infectiilor sinusale necesita de cele mai multe ori o terapie combinata. In cazurile in care sinuzita se dovedeste a fi cauzata de infectia bacteriana, pe langa tratamentul antibiotic adecvat se prescrie si un medicament pentru asigurarea pasajului de drenaj (prin reducerea obstructiei) si controlul alergiei. Trebuie retinut ca tratamentul sinuzitei cornice, inclusiv cel antibiotic, necesita tratament deseori de lunga durata care poate ajunge la 4-6 saptamani.

Aceasta reteta este in fapt un amestec medicinal care vizeaza diminuarea inflamatiei la nivelul sinusurilor si previne agravarea infectiei. Asadar, luati cate o lingurita din urmatoarele ingrediente: pudra de fructe schisandra, pudra de radacina de turmeric, pudra de radacina de brusture si pudra de frunze de urzica. Este important sa stimulezi absorbtia acestor ierburi cu o lingurita de otet de cidru de mere luata cu apa. Bea multa apa pentru a subtia mucusul. Inainte de toate, in perioada in care suferi de sinuzita, este esential sa eviti o serie de alimente cum ar fi lactatele, carnea rosie si zaharurile rafinate, care produc inflamatii in corp. In schimb, sunt extrem de bune spre a fi consumate alimente cum ar fi usturoiul, ceapa si ardeiul.

sinusurile sinuzita febra tuse nas infundat secretie nazala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006557 (s)