News Flash:

Un site de anunturi, urmarit penal pentru proxenetism

7 Aprilie 2015
4103 Vizualizari | 9 Comentarii
site
Zeci de persoane sunt acuzate de proxenetism si au fost puse sub urmarire penala de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti. Firma S.C. ANUNTUL TELEFONIC S.R.L se afla printre inculpati, fiind urmarita penal. Judecatorii au admis cererea procurorilor de a interzice publicarea anunturilor online din cadrul subrubricii Ea Cauta Partener – Rubrica Matrimoniale pe site-ul www.anuntul.ro. In cadrul acestei subrubrici,  femei si barbati isi vindeau serviciile intime, isi puneau tarife, care puteau fi negociate si isi dadeau numarul de telefon la care puteau fi contactate de doritori. Farainhibitii, majoritatea ilustrau anuntul cu poze deocheate si jurau ca sunt ''100%'' reale.

Firma care administreaza site-ul anuntul.ro a fost pusa sub urmarire penala deprocurori, fiind acuzata de proxenetism. Conform referatului cu propunere de arestare preventiva intocmit de procurori, in perioada 24.05.2013-04.02.2015, site-ul www.anuntul.ro, prin modul sau de structurare, a inlesnit practicarea prostitutiei de catre mai multe persoane care au postat anunturile, in sensul ca, prin aceasta acceptare de promovare a serviciilor oferite, acest site le-a facilitat persoanelor care practica prostitutia racolarea de clienti cu care acestea intretineau raporturi sexuale contra cost.

Obtinerea de beneficii din urma prostitutiei este sustinuta si de faptul ca, in cadrul rubricii "Matrimoniale" erau 4 subsectiuni: Ea Cauta Partener; El cauta partenera; Saloane masaj erotic; Prieteni, Casatorii; Diverse, astfel, se poate observa ca subsectiunea: "Ea cauta partener" a fost creata in mod distinct, fiind destinata unui alt scop decat cel pentru care, un observator obiectiv ar crede ca a fost infiintata rubrica "Matrimoniale", intrucat, tot in cadrul acestei rubrici, a mai fost creata si subrubrica "Prietenii, Casatorii".

De asemenea, in urma activitatilor desfasurate, au fost identificate mai multe situatii in care diferite persoane au inlesnit activitatile de prostitutie ale unor persoane de sex feminin, toate avand ca liant site-ul www.anuntul.ro, in sensul ca acestia sau chiar fetele care ofereau servicii sexuale contra cost publicau anunturi la rubrica "Matrimoniale" - subsectiunea "Ea cauta partener" si, astfel, erau racolati clientii de la care, pentru serviciile oferite, obtineau foloase materiale pe care ulterior le imparteau cu cei ce le-au inlesnit aceasta activitate.

persoane proxenetism urmarire penala judecatoria inculpati inhibitii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Vali  | #874
Anuntul Telefonic aniverseaza 25 ani.
Azi poți citi primul ziar Anunțul Telefonic, de acum 25 de ani
Vă ‘anunț’ o chestie interesantă pentru nostalgici sau pentru cei care v-ați născut după ’90 și sunteți suficient de curioși să vedeți cum era lumea înainte de voi.
Azi cine cumpără cel mai mare ziar de anunțuri din București, Anunțul Telefonic, primește, pe lângă ediția curentă, în care se găsesc 18.843 de anunțuri la zi, și un mic cadou aniversar, o retipărire a primei ediții, de acum 25 de ani, în care puteți vedea ce vindeau cumpărau și schimbau bucureștenii imediat după Revoluție.
Pentru cei care nu sunt în București, sau pentru cei cărora le place doar online, va exista și o variantă digitală pe anuntul.ro a editiei din 7 iunie 1990, zoso.ro
Ion Micu  |  #1454
Ce urmaresc de fapt acesti bugetari virgini ai statului ?
Romani tineri si onanisti ?
Casatorii la 12 ani ?
Un tineret pidosnic?
O generatie de violatori ?

*** Nu mancati grasimi,nu mancati dulciuri si sare,nu fumati,nu faceti sex,dar platiti impozitele.Statul stie cum sa le toace...

Dudu,un tanar urat si cu cosuri pe fata
Introduceti comentariul dumneavoastra
Vasile Paleologu  |  #1493
Anuntul Telefonic - 25 de ani de istorie zilnică

Destul de discret, o aniversare, zilele trecute: 25 de ani de la prima ediţie a ziarului Anunţul Telefonic, care tipăreşte în continuare 3 ediţii săptămânal. Merită ceva mai multă atenţie prin semnificaţiile multiple ale momentului.

Esenţa ziarului este anunţarea unei informaţii utile. Aşa au apărut primele jurnale, cu “ştiri deosebite şi memorabile”*, dar şi cu anunţuri dinspre cititori, pentru cititori. Ziarul s-a definit, încă de la început, drept un intermediar în transmiterea informaţiilor şi un instrument util pentru cititorii săi. Într-un fel sau altul, toate redacţiile de succes au găsit calea de a fi utile cititorilor – fie prin difuzarea de informaţie cu valoare practică, fie prin destinderea, amuzarea sau indignarea publicului, ceea ce e un soi de utilitarism indirect, deoarece oamenii au nevoie de emoţii ca să fie fiinţe complete.
Vlad Ionita  |  #1505
....Dosarul în care este implicat Anunțul.ro este
unul mai mult decât controversat...

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei, ActiveWatch lansează raportul anual privind situația libertății de exprimare în România - FreeEx 2015-2016 - Libertatea Presei în România.
Victor Tanase  | #1010
Ciudata coincidenta

Anuntul Telefonic acuzat in urma unui... denunt !
- Cine a comandat denuntul ?
- Ce interese mafiote urmaresc sa fie desfiintata o firma romaneasca ?
- Ce bulibasa stabileste cine are voie si cine nu...sa vanda morcovi la piata ?
Petre Ion  |  #1043
Cel mai grav este faptul ca o instanta din Romania a intervenit in politica editoriala a unei publicații,in cazul de fata Anuntul Telefonic, si i-a interzis o rubrica, asta se numeste...cenzura..
Citez diin Constitutia Romaniei:

- Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
- Cenzura de orice fel este interzisă.
- Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
Deci,ce interes obscure sunt la mijloc? Poate aflam lucuri spectaculoase !
calibratu  |  #1475
Abuzuri si cateva ciudatenii privind cenzura unei publicatii si procesul de un an de zile intentat Anuntului telefonic.

Mentionez ca in toate statele Uniunii Europeana exista site-uri similare Anuntului Telefonic, si toate sunt legale, din simplul motiv ca mutarea ofertei din strada in spatiul online elimină intermediarii obișnuiți – bordeluri și agenții, proxeneți și „madame”, lăsându-le pe practicante să-și ofere și promoveze singure ofertele.

Cu atat mai ciudata este acuzarea publicatiei de "proxenetism"!? in urma unui denunt.
Ignoranta,rea credinta sau alte motive dubioase.
Cineva are interesul sa-i desfiinteze pentru a faca loc concurentei.Sute de situri cu acelasi continut sunt legale in afara de....anuntul.ro ?

Dupa cate stiu Romania nu este un stat federal,are aceleasi legi pentru toata tara.
Mintea mea creata spune ca in acest proces sunt alte jocuri la mijloc.
Vlad Ionita  |  #1506
Ca cititor inca de la inceputuri al Anuntului Telefonic imi permit sa remarc cateva lucruri cu speranta ca adevarul si bunul simt vor avea castig de cauza.
Veti ramane in istorie,din cel putin doua motive:
- sunteti primul ziar de publicitate din Romania...din 1990 daca retin bine
- sunteti prima publicatie cenzurata din perioada postcomunista
Florin Chelu  | #1032
Am auzit ca procurorii au indentificat operatorii de telefonie prin care doamnele comunicau cu clientii si au dispus amendarea acestora pentru favorizarea proxenetismului.

De asemenea procurorii vor sa extinda acuzatiile penale si asupra constructorilor de blocurilor si cladirilor in care se presta efectiv activitatea si constructorilor trotuarelor de pe strazile Mircea Vulcanescu, Stefan Furtuna, Calea Plevnei, Calea Grivitei, Buzesti, Bulevardul Dacia si Strada Garii de Nord deoarece prin constructiile acestora au facilitat practica prostitutiei si au dispus persoanelor care practica prostitutia un mod facil de a racola clienti....

Mai gandeste cineva in Romania ?
Ce mafiot e in spatele acestui proces ?
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006128 (s)