News Flash:

Coafuri trasnite pentru zona intima

22 Ianuarie 2016
19515 Vizualizari | 1 Comentarii
epilarea inghinala
O noua meserie isi face simtita prezenta in lumea... modei: stilistul zonei pubiene. Si cum simtul artistic nu va seca niciodata, nu-i de mirare ca au aparut tot felul de inventii, care mai de care mai ciudate pentru „amenajarea” zonei pubiene.

Iata cateva exemple, potrivit sfatulparintilor.ro:

1. Strasuri

Ceea ce poarta denumirea de "Vajazzling" a devenit un adevarat fenomen. Decorarea pubisului cu strasuri, este ultima moda in materie de "cosmetica" pubiana. Mai mult, un salon din Anglia a creat un model special in cinstea celui de-al 60-lea jubileu al Reginei Marii Britanii. Suvenirul sexy este in forma coroanei si realizat din cristale.

2. Peruci

Da, ati citit bine: peruci pubiene. In functie de dispozitie, puteti opta pentru o peruca simpla sau una mai sofisticata: de la par de clown la costum de gala sau de la cele cu pene la cele din blana naturala.

3. Tatuaje si picturi

Si la acest capitol, artistii isi dovedesc maiestria, realizand adevarate opere de arta. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

4. Bomboane mentolate

Cat de utile sunt aceste bomboane nu se stie. Daca producatorii sunt ca sunt bune pentru a pastra un miros placut al zonei pubiene, criticii spun ca au in compozitie zahar, ingredient care ar putea contribui din plin la dezechilibrarea pH-ului zonei si la declansarea unor infectii genitale care numai mirosuri mentolate nu vor degaja.

5. Supozitorul odorizant pentru zona pubiana

Tot pentru „prospetimea" zonei pubiene a fost creat supozitorul odorizant. Si aici sunt controverse. Pe forumuri, femeile care ar fi tentate sa-l foloseasca se intreaba daca nu cumva substantele active din acest odorizant vor distruge prezervativele din latex folosite ca mijloc de contraceptie. Altele sunt de parere ca acest odorizant ar putea duce la aparitia unor infectii genitale.

1 strasuri 2 peruci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

sula  | #1405
Vezi lu ma-ta cum i-ar sta cu o asemenea coafura.
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006455 (s)