News Flash:

PNL: Programul de guvernare va fi finalizat de ”premierul desemnat” Predoiu pana in 28 februarie

5 Ianuarie 2015
1580 Vizualizari | 1 Comentarii
predoiu
Co-presedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au anuntat, luni, ca programul de guvernare, coordonat de Catalin Predoiu, are termen de finalizare in 28 februarie, stabilirea ponderilor fuziunii in 21 ianuarie, iar validarea deciziilor politice va avea loc in Consiliul National din 31 ianuarie.
”Ne dorim un stat care sa aiba o guvernare care sa puna deasupra interesului individual interesul colectiv si agenda publica sa fie cea care dicteaza proiectele de anvergura ale Guvernului PNL. In momentul acesta, ca urmare a dialogului pe care l-am avut si cu premierul desemnat, Catalin Predoiu, suntem in etapa in care se merge spre finalizarea proiectului de viziune guvernamentala, proiect care are termen pentru a fi depus intr-o prima forma 28 februarie. In momentul in care pe data de 28, data limita de prezentare a acestui program de guvernare, vom avea materialul, il vom pune in dezbaterea atat interna a PNL, cat si in dezbaterea societatii civile. Vrem o dezbatere reala pe acest program”, a spus Gorghiu.
Liderul PNL a mentionat ca o alta decizie a vizat declansarea unui proces de identificare a candidatilor ce vor fi sustinuti la alegerile din 2016.
”Am decis ca in 2015 sa facem un efort colectiv pentru a identifica persoane de la baza partidului si din afara partidului care sa reprezinte PNL in viitoarele alegeri locale si parlamentare” , a afirmat co-presedintele PNL.
Gorghiu a mentionat ca a fost convenita componenta a doua comisii tehnice, una pentru a stabili criteriile de unificare si ponderile in cadrul organizatiilor judetene, iar alta pentru a rezolva problema unificarii grupurilor parlamentare, care trebuie sa-si finalizeze rapoartele de activitate pana in 21 ianuarie.
De asemenea, co-presedintele PNL Vasile Blaga a anuntat convocarea la finalul lunii februarie a sedintei Consiliului National de Coordonare, in care vor fi aprobate deciziile politice ale partidului pentru perioada urmatoare.
”Am convocat pentru 31 ianuarie Consiliul National de Coordonare al PNL tocmai pentru a valida toate aceste criterii pe care colegii mei ni le vor propune pentru sedinta din 21 si pentru a aproba linia politica pentru urmatoarea perioada, urmand ca in 1, duminica, deci cu o zi inaintea deschiderii sesiunii (parlamentare, n.r.) sa avem si reuniunea grupurilor noastre parlamentare”, a afirmat Blaga.
Mediafax.ro 

vasile blaga catalin predoiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004536 (s)