News Flash:

VESTI BUNE! Vom zbura de la Timisoara la Bucuresti mai ieftin decat cu trenul!

16 Ianuarie 2016
2983 Vizualizari | 3 Comentarii
Ryanair
Cea mai mare companie low-cost din Europa, Ryanair, va incepe in acest an sa opereze zboruri de pe Aeroportul International Timisoara catre sapte destinatii, sase externe si Bucuresti. Preturile biletelor, sustin oficialii companiei, vor fi chiar si de 19,99 euro.
Ryanair va incepe sa opereze zboruri de la Timisoara din 1 noiembrie 2016 si va pune la dispozitia pasagerilor sase rute internationale catre Berlin (2 zboruri pe saptamana), Bruxelles Charleroi (3 zboruri pe saptamana), Londra Stansted (un zbor pe zi), Milano Bergamo (cinci zboruri pe saptamana), Dusseldorf Weeze (2 zboruri pe saptamana) si Frankfurt Hahn (2 zboruri pe saptamana). Marea noutate este, insa, deschiderea unei rute interne, catre Bucuresti, Ryanair urmand sa efectueze doua zboruri pe zi catre aceasta destinatie, scrie tion.ro.
„Suntem incantati sa anuntam deschiderea primei noastre baze romanesti si pe Aeroportul International Timisoara, incepand cu luna noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investeste 100 de milioane de dolari in regiunea Banat”, a afirmat David O’Brien, Chief Commercial Officer Ryanair.
Acesta a precizat ca estimeaza un aflux de circa 570.000 de clienti pe an doar din Timisoara. De asemenea, O’Brien a mai spus ca preturile la bilete pe anumite rute vor fi si de 19,99 de euro, insa nu s-ar mira ca acest pret sa scada si la 10 euro. Asta, cu conditia ca pasagerii sa isi achizitioneze bilete din timp.
La randul lui presedintele consiliului de administratie al Aeroportului International Timisoara, Marian Mocan, a afirmat ca oficialii aeroportului au pornit o campanie printre oamenii de afaceri din oras pentru ca acestia sa ceara la randul lor introducerea unei rute directe Timisoara-Iasi si nu s-ar mira ca in acest an aceasta ruta sa fie deschisa.

ryanair preturile biletelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

elena  | #1388
Pe cand zboruri TIMISOARA-SICILIA ?Sunt foarte multi doritori.
STELAS  | #1392
DE CE NU SE PUNE SI PE RUTA Timisoara-Nissa-Franta?
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005750 (s)