News Flash:

Doi reputati doctori ar putea candida la Primaria Timisoarei

15 Ianuarie 2016
1842 Vizualizari | 2 Comentarii
primaria timis2
Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara si Florin Birsasteanu, deputat PSD de Timis, sunt cei doi posibili candidati din partea social-democratilor la Primaria Timisoara.
Cei doi au iesit cel mai bine in sondajul PSD si urmeaza ca biroul municipal al social-democratilor sa stabileasca candidatul la primaria urbei de pe Bega dintre cei doi posibili candidati.
„Am finalizat sondajul, unul de care sunt foarte multumit. In urma acestui sondaj PSD Timisoara poate sa stabileasca o strategie pentru alegeri. Rezultatele sondajului sunt bune. Putem avea in vara acestui an unul dintre cele mai bune rezultate ale PSD pe Timisoara. In acest moment sunt doua nume care s-au distantat – Florin Barsasteanu si Marius Craina. Doi medici foarte cunoscuti, in care timisorenii vad un inlocuitor pentru primarul Nicolae Robu. Cei doi, pana la sfarsitul lunii ianuarie, vor intra intr-un fel de analiza interna a partidului. Daca am vazut care este persoana pe care timisorenii are vedea-o ca inlocuitor a lui Robu, trebuie sa vedem si ce doreste activul partidului. La finalul lunii ianuarie, cel care se va bucura de cea mai mare sustinere va fi desemnat candidatul PSD. Am observat ca si primarul Timisoarei este foarte preocupat de desemnarea candidatului, insa eu cred ca-si depaseste atributiile. Daca dansul va candida va avea un contracandidat serios”, spune Sebastian Raducanu, presedintele PSD Timisoara, scrie tion.ro.
In sondajul de opinie, conform liderului social-democratilor din Timisoara, diferenta dintre PSD si PNL este foarte mica in urbea de pe Bega.
„Urmeaza in perioada viitoare, impreuna cu domnul profesor Craina sa gandim un proiect al partidului. Nu am sentimentul de competitie intre noi doi. Sunem doi oameni realizati din punct de vedere profesional. Ne dorim sa ajutam partidul si Timisoara. Avem convingerea amandoi ca putem face mai mult pentru Timisoara decat face actuala administratie. Din pacate, Timisoara nu a avut un primar si o administratie de stanga”, a spus doctorul Florin Birsasteanu.

marius craina primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005140 (s)