News Flash:

REACTIE INCREDIBILA a primarului Robu la adresa unui jurnalist! "Nemernicul asta...!"

13 Ianuarie 2016
1535 Vizualizari | 1 Comentarii
Nicolae Robu1
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a reactionat dupa ce pressalert.ro a transmis ca masina cumparata de o firma pentru liderul liberal a costat 73.936 de euro. 

Alessandra Stoicescu a aratat replica primarului liberal Nicolae Robu: "Acest individ ma calomniaza (jurnalistul Dragos Bota, n.a.). Eu sunt un om, cinstit, corect. Masina a fost cumparata fara sa am habar. Este o societate comerciala care si-a cumparat aceasta masina si printr-un contract de comodat, pe care eu vi-l pun la dispozitie,a fost pusa la dispozitie spre folosinta primariei, nu primarului Robu. 

Pe mine nu ma intereseaza luxul. Eu am ca masina personala o masina second hand din 2001 dupa o cariera universitara la cel mai inalt nivel, dupa ce am fost senator, dupa ce am fost primar. Nu ma intereseaza luxul. Nu vreau sa cedez in fata unui nemernic care este o nulitate, care nu are nimic in comun cu presa. (...)Nemernicul acesta spune ca am primit-o cadou si ma plimb cu ea.(...) Eu nu stiu cat costa", a sustinut Nicolae Robu. 

nicolae robu dragos bota luxul nemernicul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 43 queries | Mysql time :0.022457 (s)