News Flash:

BAUTURA MIRACULOASA care trateaza tusea seaca. O inghititura este suficienta

9 Ianuarie 2016
4901 Vizualizari | 2 Comentarii
tuase seaca
Ceapa contine flavanoide. Stim foarte bine ca acest compus ce se regaseste din abundenta in ceapa, poate fi extrem de benefic sanatatii, nu doar prineliminarea tusei, ci prin tratarea diferitelor boli cum ar fi diabetul, artrita pana latratarea cancerului. Aceasta se datoreaza si proprietatiilor sale antioxidante.
Veti avea nevoie de o ceapa medie si de 500 de ml de apa. Puneti apa intr-un ibric in care veti aseza ceapa spalata foarte bine in prealabil. (ceapa se spala foarte bine si mare atentie, nu trebuie curatata de coaja de deasupra ei). Puneti apoi ibricul pe foc, lasand sa fiarba pana cand apa va scadea la 150 de ml. Opriti apoi focul si lasati lichidul sa se odihneasca pentru o ora. Cei 150 de ml de ceai se consuma toti odata. Prin utilizarea acestui remediu, va asigur ca si cea mai persistenta tuse seaca va fi vindecata. (sursa: secretele.com, Cristian Iacov)

ceapa flavanoide ceapa eliminarea tusei boli diabetul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Cri  | #1358
Cum mama dracu' nu sesizati incoerenta dintre titlu si continut: "O inghititura este suficienta" - in titlu si "Cei 150 de ml de ceai se consuma toti odata" in articol. Se bat cap in cap cele doua recomandari. Mai folositi si creierul cand preluati / traduceti / copiati articole, ca doar nu le-ati creat voi insiva...
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006472 (s)