News Flash:

MARE ATENTIE daca mergeti in Ungaria pe Autostrada! Ce se intampla de la 1 ianuarie

5 Ianuarie 2016
5252 Vizualizari | 2 Comentarii
autostrada Lugoj Deva
Noul an nu aduce pentru soferii banateni doar un nou tronson de autostrada deschis in Timis, ci si o portiune noua de autostrada din Ungaria care este taxata daca drumul ii duce spre vest. Mai precis, este vorba de drumul de legatura dintre punctul de frontiera de la Nadlac si pana la Mako, parte a autostrazii M43.
Pana de curand, aceasta portiune era accesibila gratuit autovehiculelor. De la 1 ianuarie a intrat in vigoare si taxarea pentru aceasta bucata de autostrada, a anuntat Compania de Administrare a Autostrazilor din Ungaria.
Pentru cei care se deplaseaza mai departe, spre Budapesta sau spre vestul Europei, efectul va fi probabil minim, soferii oricum isi achizitioneaza Matrica – vigneta care permite circulatia pe drumurile din tara vecina. Mai mult afectati vor fi in principal cei care merg la cumparaturi la Mako sau Szeged si aleg ca drum de acces autostrada.
Deci, de la 1 ianuarie, intreaga sectiune a autostrazii M43, respectiv de la Nadlac la Szeged, acolo unde se face legatura cu autostrada M5 va deveni drum taxabil.

autostrada timis nadlac mako
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007015 (s)