News Flash:

Cum sa iti detoxifici organismul cu aceste trei ingrediente

23 Decembrie 2015
1493 Vizualizari | 1 Comentarii
detox suc2

Daca nu vrei sa tii o cura de detoxifiere drastica, ceaiul baut in cantitati moderate, in fiecare zi, te va ajuta sa iti cureti interiorul de toxine. Insa, o combinatie foarte eficienta este cea dintre lapteturmenic si coriandu.

Turmericul creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele, inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase si a metastazelor (cancer de san, de stomac, de colon, de plamani, de piele), actiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, antioxidanta, are proprietati antibiotice, antibacteriene, antivirale, imbunatateste circulatia, antiaterosclerotic, antiagregant plachetar, previne formarea trombilor vasculari, previne infarctul, purifica sangele, reduce nivelul colesterolului, previne boala Alzheimer si efectele ei prin dizolvarea microplacilor care se formeaza intre neuronii din creier, creste mobilitsatea articulatiilor, tendoanelor, reduce tumefactia, febrifug, calmeaza tusea, durerea in gat, inmoaie secretiile bronsice, actiune hemostatica, cicatrizanta.

In primul rand, pentru a intelege cat de bun este coriandrul trebuie sa stiti ca, in primul rand, calitatea care recomanda coriandrul ca principal agent de filtrare a apei potabile este capacitatea de bioabsorbtie – termenul stiintific care defineste materialele organice care se extrag, de obicei, din plante, si care, odata uscate, pot inlocui carbunele activ utilizat astazi pentru eliminarea metalelor grele. Explicatia probabila a specialistilor este ca structura peretelui extern al celulelor care alcatuiesc coriandrul sunt ideale pentru „capturarea“ metalelor grele.

Amesteca intr-un pahar cu lapte o jumatate de lingurita de turmenic si o alta jumatate de coriandru. Bea acest amestec pentru a elimina toxinele.


toxine lapte turmenic coriandu turmericul coriandrul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004798 (s)