News Flash:

Ceapa previne formarea calculilor biliari

17 Decembrie 2015
1582 Vizualizari | 1 Comentarii
pietre la bila
Ceapa previne formarea calculilor biliari

Remediile din plante aduc beneficii si cand vine vorba de prevenirea si tratamentul pietrelor (calculilor) la fiere. Pentru aceasta problema, fitoterapeutul Mihai Alin Scarlat recomanda in cartea „Ghid de Terapie Naturista” remediile din brusture si pe cele din ceapa.

Ceaiul de brusture il prepari din 2-4 linguri de radacina maruntita pe care le pui intr-un litru de apa fierbinte. Lasa vasul acoperit un sfert de ora, dupa care filtreaza si bea ceiaul pe tot parcursul zilei. Urmeaza tratamentul timp de o luna.

Proprietati terapeutice in cazul pietrelor la fiere (litiaza biliara) au si preparatele cu ceapa. Consuma timp de doua saptamani sucul proaspat de ceapa sau prepara urmatorul amestec: o ceapa mare taiata fin, 4 linguri de ulei de masline, 150 ml de apa si 40 g de untura. Fierbe aceste ingrediente timp de 10 minute, dupa care bea amestecul cat se poate de cald, mai multe seri la rand.

Mai poti incerca si: sucul unei lamai (pune sucul intr-un pahar cu apa calda si consuma-l in 2-3 reprize pe zi, timp de 3-4 saptamani) si sucul proaspat de ridichi negre sau rosii (20-25 ml pe zi si cresti cantitatea pana la 200-400 ml in cazul in care boala este intr-un stadiu avansat).

brusture apa fierbinte ceapa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004691 (s)