News Flash:

Elevii unei scoli din Lugoj au inghetat de frig in clase. Reactia profesorilor a fost incredibila

16 Decembrie 2015
1554 Vizualizari | 1 Comentarii
frig in clase
Din cauza unei avarii la instalatia de incalzire, elevii unei scoli din Lugoj au inghetat de frig la ore.  Este vorba despre elevii care invata la Colegiul „Valeriu Braniste” din Lugoj. Acestia s-au trezit marti, de dimineata, fara caldura. Aproximativ 800 de elevi invata la aceasta unitate scolara, din care in jur de 200 la seral si postliceala.
Frigul i-a determinat pe cativa elevi sa iasa in parcarea unitatii scolare si sa afiseze o pancarta cu „Vrem caldura”. Caldura va veni, intr-o zi sau doua. Conducerea scolii va face o cerere catre Inspectoratul Scolar Judetean Timis pentru a sista cursurile timp de doua zile, pentru a se remedia problema, astfel incat elevii sa nu mai fie nevoiti sa invete in frig, scrie tion.ro.
„Astazi (n.r. marti) nu am avut incalzire in scoala, am avut o avarie si a trebuit sa oprim caldura pentru ca exista riscul sa stricam cazanele. Am procurat teava, e in curtea scolii, se va inlocui pe traseu, 12 metri pe tur, 12 pe retur. Firma respectiva maine se apuca de lucru. Daca am face noi, cu oamenii nostri, i-am tine, la noapte, cat trebuie pentru a termina lucrarea cat mai repede. Trebuie decopertat, e la mai mult de un metru adancime avaria. Eu am sa fac o solicitare la inspectorat si o sa suspendam cursurile si se vor recupera in ianuarie, sambata. Nici astazi nu a fost extraordinar de frig in scoala, nu atat de frig ca sa nu se poata sta. O sa fac solicitare pentru suspendarea cursurilor doua zile, sa fie siguranta mai mare”, a explicat Silvia Pop, directoarea colegiului din Lugoj.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006325 (s)