News Flash:

Probleme mari pentru unul din liderii PSD din CL Timisoara

14 Decembrie 2015
1355 Vizualizari | 1 Comentarii
Alfred Simonis
Blocul Unitatii Nationale (BUN) Timis intentioneaza sa faca plangere penala impotriva lui Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Consiliul Local Timisoara si cel care a prezidat sedinta de plen in care proiectul de acordare a unui spatiu pentru acest partid nou a fost respins.
Va reamintim ca BUN a incercat, fara succes, sa obtina un spatiu de la Primaria Timisoara in care sa infiinteze un sediu, insa proiectul a cazut la vot, nu o data, ci de doua ori. Ultima data chiar saptamana trecuta, cand proiectul a cazut dupa ce consilierii PSD s-au abtinut in bloc de la vot. Fiind vorba de un proiect de patrimoniu, acesta avea nevoie de votul a doua treimi din numarul total de consilieri pentru a fi adoptat, numar pe care nu l-a intrunit din cauza abtinerii consilierilor social-democrati, scrie tion.ro.
Dupa ce s-a vazut fara sediu, liderul BUN Timis, Ludovic Mardari, fost parlamentar PRM, transmite ca este decis sa caute dreptate in justitie si se gandeste chiar sa ii faca plangere penala presedintelui de sedinta, Alfred Simonis.
„Am depus toate documentele necesare, respectand intocmai prevederile legale dar si criteriile stabilite de Consiliul Local Timisoara. Primaria Timisoara si-a facut datoria, a gasit un spatiu adecvat, relativ mic, dar suficient pentru noi si a intocmit proiectul de hotarare privind inchirierea lui. Problemele au aparut in sedintele de plen ale Consiliului Local unde, in mod normal, toti consilierii ar fi trebuit sa constate ca proiectul de hotarare este legal si sa-l aprobe, votand pentru. Nu s-a intamplat acest lucru. Consilierii PSD au preferat sa comita un abuz, sa incalce legea, si sa transforme simpla formalitate intr-un vot politic. Concret, au preferat sa se abtina sau sa nu voteze de loc. Daca dupa sedinta din 20 noiembrie a.c. am crezut ca a fost o lipsa de atentie din partea lor, in urma sedintei din 8 decembrie, cand am obtinut majoritatea simpla, in loc de absoluta, necesara cand este vorba de patrimoniu, banuiala noastra ca PSD doreste sa-si lichideze din fasa posibilii concurenti pe zona de centru-stanga, a devenit certitudine (BUN este tot de centru-stanga). In continuare va trebui sa apelam la Justitie pentru a ni se face dreptate si ne gandim sa facem chiar si plangere penala impotriva presedintelui de sedinta, domnul consilier PSD, Simonis Alfred”, a transmis Mardari.

timisoara ludovic mardari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006390 (s)