News Flash:

Cel mai bun antibiotic natural pentru infectii

30 Noiembrie 2015
7172 Vizualizari | 1 Comentarii
propolis

Infectiile nu pot fi tratate decat cu antibiotice, dar trebuie sa stiti ca nu doar medicamentele sunt bune, ci si antibioticele naturale

Alaturi de miere, laptisor de matca, polen, pastura, propolisul este un produs ale carui proprietati profilactice si terapeutice sunt cunoscute si utilizate in medicina populara din cele mai vechi timpuri. Propolisul are in primul rand proprietati antiseptice si antiinfectioase deosebite:
creste imunitatea organismului, rezistenta la infectiile microbiene, virale si micotice. Este considerat un adevarat antibiotic natural foarte puternic si eficient, fara efecte adverse. Are si actiune bactericida si bacteriostatica in fata streptococilor, stafilococilor, parazitului Trichomonas Vaginalis , bacteriilor Salmonella si Helicobacter pylori, ciupercii Candida albicans, precum si parazitilor intestinali (Giardia lamblia).
Are efecte benefice in afectiunile cardiace, respiratorii si in menopauza

Indicatii terapeutice ale propolisului sunt: infectiile cailor respiratorii, rinite, faringite, faringo-amigdalite, laringite, traheobronsite, astm, alergii, stomatite, gingivite, parodontopatii, afte, herpes, candidoza, afectiuni reumatice, gastrita, ulcer, colite si enterocolite, colecistita, hepatita cronica. Propolisul mai este recomandat in caz de hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, varice. Trateaza cu rezultate notabile si infectiile de la nivelul genital (vaginite microbiene si candidozice), tulburarile de menopauza, uretritele si adenomul de prostata. Propolisul este util si in caz de disfunctii tiroidiene si sexuale, in starile astenice si de oboseala cronica.

Propolisul este folosit si extern in caz de escoriatii si rani superficiale, intepaturi de insecte, arsuri, cicatrici, eczeme, psoriazis, ulcer varicos, abcese, acnee, infectii micotice la nivelul mucoaselor si tegumentelor. Se poate intrebuinta sub diferite  forme: in stare naturala, tinctura, miere propolizata, comprimate, sirop. Extern se foloseste sub forma de unguent, spray, supozitoare, ovule.


infectiile antibioticele naturale propolisul medicina populara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006254 (s)