News Flash:

Elisabeta Lipa ar putea prelua postul de ministru al Tineretului si Sportului

13 Noiembrie 2015
1621 Vizualizari | 1 Comentarii
elisabeta lipa
Fosta canotoare Elisabeta Lipa se afla printre persoanele vehiculate pentru a ocupa postul de ministru al Tineretului si Sportului, in Guvernul condus de premierul desemnat Dacian Ciolos, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ioan Dobrescu.
Oficialul COSR a afirmat ca exista posibilitatea si ca fostul ministru din cabinetul Victor Ponta, Gabriela Szabo, sa ramana la sefia sportului romanesc.
"Am auzit mai multe variante in aceste zile pentru postul de ministru, printre care se vehiculeaza si numele doamnei Lipa. Ar fi bine sa fie asa, nu numai pentru ca doamna Lipa este vicepresedinte al COSR, dar este un om de sport, capabil, care a demonstrat asta. Am mai auzit si varianta ca doamna Gabriela Szabo sa ramana in fruntea sportului dintr-o anume pozitie. Suntem intr-o zona a speculatiilor, dar daca tot se vorbeste de tehnocrati in aceste zile, ar fi bine ca sportul romanesc sa fie condus de un om de sport, tocmai pentru ca trecem printr-o perioada dificila. Asta e parerea mea, sportul ar trebui sa fie condus de un om de sport", a declarat Dobrescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005533 (s)