News Flash:

Lovitura pentru primarul Robu. A ramas fara un om important din Primarie

12 Noiembrie 2015
1412 Vizualizari | 1 Comentarii
Aurelia Junie
Aurelia Junie, unul dintre oamenii de baza din echipa primarului Nicolae Robu, se pensioneaza astazi. In locul ei ajunge Magdalena Nicoara, sef Serviciu Generare si Management Proiecte in cadrul Directiei de Dezvoltare, pe care primarul Nicolae Robu a decis sa o numeasca director interimar la Dezvoltare.
Junie este de 17 ani in Primaria Timisoara, a inceput sa lucreze ca peisagist si spune ca nu are niciun regret in cariera sa.
„De cand am terminat facultatea lucrez, intr-un fel, in primarie. Am lucrat la Exploatarea de Gospodarire, am fost arhitect peisagist foarte multi ani. Apoi am fost director tehnic la Horticultura o perioada si apoi am venit direct in primarie. Initial, timp de un an, partea de dezvoltare era cuprinsa in Directia de Urbanism. Apoi s-a infiintat Serviciul de Dezvoltare Locala, in subordinea directa a primarului. Acest serviciu s-a transformat in directie. Cand am venit, in noiembrie 1998, la inceputul lui 1999, am pornit prima strategie de dezvoltare, conceptul strategic pentru dezvoltarea zonei Timisoara, si de atunci a inceput practic activitatea de dezvoltare locala. Nu sunt lucruri pe care sa le regret… Poate ca am avansat in varsta”, a povestit Junie, scrie tion.ro.
Primarul Nicolae Robu declara, atunci cand Aurelia Junie a anuntat ca va iesi la pensie, ca este nevoie de un om competent pe functia detinuta de aceasta.
Un alt pion important din Primaria Timisoara care va parasi institutia este secretarul Ioan Cojocari. Confruntat cu cereri de demisie si plangeri penale de-a lungul timpului, Cojocari a ramas ferm pe pozitii pana acum. N-a reusit nimeni sa-l debarce din functie, dar a anuntat ca anul viitor, in august, urmeaza sa se pensioneze si el. Nu inainte insa de viitoarele alegeri locale.
„Da, ma pensionez anul viitor. In august. Fac alegerile. Mai pun inca primarul si dupa aceea. Las orasul pe maini sigure”, ne-a declarat Cojocari.
Ioan Cojocari este secretar al Primariei Timisoara din mai 1992.

nicolae robu ioan cojocari primariei timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004940 (s)