News Flash:

SOC IN LUMEA MEDICALA din Timisoara! Un cunoscut medic chirurg a fost RETINUT!

12 Noiembrie 2015
3649 Vizualizari | 1 Comentarii
chirurg
Medicul chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara care a fost audiat de procurori dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 3.000 de lei, din suma de 6.000 de lei pe care ar fi cerut-o unui pacient pentru o operatie, a fost retinut pentru 24 de ore.
Potrivit procurorilor, medicul chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara care a fost audiat, marti seara, a fost retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita, de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Medicul Caius Streian urmeaza sa fie prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva.
Anterior, surse judiciare declarau ca medicul chirurg ar fi cerut unui pacient 6.000 de lei pentru o operatie, iar marti dupa-amiaza el a fost prins in flagrant de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara cand primea 3.000 de lei din suma.
Procurorii l-au ridicat si l-au dus la audieri la sediul Parchetului.
Conform surselor citate, medicul a fost denuntat de o persoana din familia pacientului caruia ii ceruse 6.000 de lei pentru a-l opera.
De asemenea, sursele citate spuneau ca medicul prins in flagrant este si cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara.
Mediafax.ro 

caius streian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006340 (s)