News Flash:

FABULOS! Nu te gandeai la asa ceva. Iata cate intrebuintari poate avea o coaja de banana

9 Noiembrie 2015
2409 Vizualizari | 1 Comentarii
coaja de bananaa
Tratezi acneea cu coaja de banana

Exista numeroase tratamente naturale ale acneei si nu strica sa-l incerci si pe acesta. Este de ajuns sa masezi zona afectata cu interiorul unei banane in mod regulat si in timp cosurile vor disparea.

Tratezi ciupiturile de insecte

Cele mai multe ciupituri de insecte se umfla, se inrosesc si iti dau mancarimi neplacute. Le poti vindeca rapid cu o coaja de banana, pe care o masezi direct peste zona afectata. Senzatia de mancarime dispare, iar ciupitura se vindeca mai repede.

Coaja de banana ajuta la tratarea psoriazisului

Pe langa faptul ca iti poate hidrata pielea, coaja de banana poate fi folosita si la tratarea psoriazisului: pur si simplu maseaza pielea cu interiorul cojii de banana in fiecare zi si vei vedea cum urmele dispar.

Tratezi negii cu coaja de banana

Ca sa incepartezi un neg neplacut, este de ajuns sa il ”pansezi” cu o bucatica de coaja de banana (cu interiorul acesteia direct pe neg). Schimba coaja de banana folosita de trei ori pe zi, iar intr-o saptamana sau doua negul va disparea.

Tratezi hemoroizii cu coaja de banana

Coaja de banana nu ar mai trebui aruncata la cosul de gunoi, mai ales daca suferi de anumite afectiuni si iti doresti sa apelezi la tratamente naturiste. Procedeul nu este cel mai placut – maseaza zona dureroasa cu interiorul cojii de banana, apoi fa un dus caldut. Repeta procesul pana scapi de problema.

Vezi pe avantaje.ro si alte beneficii ale cojii de banana.

disparea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006993 (s)