News Flash:

Urmarire ca-n filme in centrul Timisoarei! Un sofer beat a pus politia pe jar

9 Noiembrie 2015
1351 Vizualizari | 1 Comentarii
urmarire politie
Mult alcool si teribilism, acestea sunt motivele pentru care un tanar de 24 de ani ar putea plati scump. Dupa ce a baut fara masura, in noaptea de sambata spre duminica, baiatul s-a urcat la volan impreuna cu prietenii lui si s-a luat la intrecere cu politistii pe stradutele din centrul istoric al Timisoarei. Evident, a pierdut.
Tanarul aflat la volanul unui Peugeot cu numere de Caras-Severin a iesit din parcare taman in calea politistilor pe bulevardul Republicii, in apropierea restaurantului Cina. Cativa metri mai incolo, pe strada Sf. Ioan, pentru ca sofa haotic, politistii au pornit girofarele si l-au somat sa traga pe dreapta. Initial, tanarul s-a conformat, si s-a urcat pe trotuar. Insa, cand unul dintre politisti a iesit din masina si s-a apropiat de el sa ii ceara actele, soferul s-a razgandit si a demarat in viteza. Au urmat cateva minute bizare, timp in care unul dintre politisti il urmarea pe jos, iar partenerul lui cu masina Politiei, scrie tion.ro.
La Spitalul Militar, tanarul beat a virat dreapta pe strada Gheorghe Lazar si a ajuns pana in apropierea Liceului Lenau, mimand pe parcurs de cateva ori ca se opreste, doar pentru a porni din nou. Intr-un final, masina acestuia a fost blocata de oamenii legii, iar soferul a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, care a indicat 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Politistii l-au condus apoi la Spitalul Municipal, unde acesta ne-a declarat ca nu a fugit de Politie, ci a cautat un loc de parcare.
„Nu am fugit, am cautat un loc de parcare (cu un politist ce alerga dupa masina si al doilea care il soma din masina sa traga pe dreapta n.r.)”, a declarat reporterilor tion.ro tanarul sofer.
Acesta se va alege acum cu dosar penal si ar putea plati scump pentru o noapte de betie si teribilism.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006250 (s)