News Flash:

Iohannis: Imi doresc o Romanie scoasa din sfera senzationalului devenit cotidian

21 Decembrie 2014
1410 Vizualizari | 1 Comentarii
Presedintele Kalus Iohannis a declarat, duminica, in Parlament, isi doreste ”o Romanie scoasa din sfera senzationalului devenit cotidian”, adaugand ca una din practicile care trebuie lasate deoparte la incehierea acestei etape istorice sunt ”declaratiile de complezenta”, care stirbesc increderea.
”Imi doresc o Romanie scoasa din sfera senzationalului devenit cotidian, o Romanie in care nu este timp de spectacol pentru ca puterea si opozitia lucreaza, si presedintele si Guvernul si Pralamentul lucreaza, fiecare cu atributiile sale si din pozitia sa. Una din practicile pe care ar trebui sa le lasam in trecut, acum la incheierea acestei etape istorice, sunt declaratiile de complezenta. Ele stirbesc increderea si nu folosesc la nimic”, a afirmat Iohannis.
El a spus ca lucrul bine facut inseamna consens, nu doar in declaratii, ci si in actiune, ”cu rezultate masurabile”.
”Inseamna ca, periodic, avem datoria de a veni in fata romanilor, de a comunica onest si responsabil, ce etape am parcurs, in ce stadiu suntem, cat am facut din ce ne-am angajat si ce urmeaza mai departe. Asa voi proceda eu in calitate de presedinte”, a adaugat Iohannis. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006248 (s)