News Flash:

Mierea cu scortisoara, un amestec uimitor! Este bun pentru artrita, raceala, infectii urinare, colesterol

2 Noiembrie 2015
1661 Vizualizari | 1 Comentarii
miere de albine1
Beneficiile amestecului de miere cu scortisoara

Infectii urinare

Puneti 2 linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere intr-un pahar cu apa calduta, si beti. Distruge toti germenii din vezica urinara.

Dureri de dinti

Faceti o pasta dintr-o lingurita de scortisoara pudra si 5 lingurite de miere si aplicati-o pe dintele care doare. Remediul se poate folosi de 3 ori pe zi (zilnic), pana cand dintele nu mai doare.

Colesterol

2 linguri de miere si 3 lingurite de scortisoara pudra, amestecate cu 450 ml de ceai, daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% in interval de 2 ore. Ca si in cazul pacientilor cu artrita, daca remediul se administreaza de 3 ori pe zi, reduce nivelul colesterolului.

Conform unei informatii publicate intr-o revista medicala, mierea pura consumata zilnic inlatura problemele legate de colesterol.

Raceli

Cei care sufera de raceli normale sau severe ar trebui sa ia o lingura de miere calduta cu 1/4 lingurita de scortisoara pudra, timp de 3 zile. Acest remediu vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronica, raceala si curata sinusurile.

Deranjamente stomacale

Mierea cu scortisoara pudra vindeca durerile de stomac si indeparteaza ulcerele stomacale de “la radacina”.

Balonare: in conformitate cu studiile efectuate in India si Japonia, s-a descoperit ca mierea in combinatie cu scortisoara pudra ajuta si indeparteaza balonarea si durerile de stomac.

Boli cardiovasculare

Faceti o pasta din miere si scortisoara pudra. Ungeti-o pe paine sau umpleti clatitele cu aceasta pasta, in loc de dulceata sau gem. Mancati-o cu regularitate la micul dejun. Reduce colesterolul din artere si salveaza pacientul de riscul unui atac de cord. Cei care au suferit deja un atac de cord sa ia acest remediu zilnic, pentru a preveni aparitia unui alt atac. Consumul cu regularitate reduce dispneea si intareste ritmul cardiac.

In America si Canada, mai multe spitale si-au tratat pacientii cu succes, cand au descoperit ca arterele si venele isi pierd flexibilitatea si tind sa se astupe. Mierea si scortisoara imbunatatesc circulatia sanguina.


Artrita

Amestecati o parte de miere in 2 parti apa calduta si apoi adaugati o lingurita de scortisoara pudra. Faceti o pasta si masati-o usor in partea de corp care va doare. Durerea cedeaza in interval de 15 minute.

Pacientii cu artrita isi pot administra zilnic cate o cana de apa fierbinte cu 2 linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra. Daca remediul se administreaza cu regularitate, chiar si artrita cronica poate fi vindecata.

Intr-un studiu recent, efectuat la Universitatea din Copenhaga, s-a constatat ca atunci cand doctorii le-au administrat pacientilor o combinatie de o lingura de miere cu 1/2 lingurita de scortisoara pudra, inainte de micul dejun, timp de o saptamana, din 200 de pacienti tratati, 73 de pacienti au scapat complet de dureri, in interval de o luna. Majoritatea acestor pacienti nu puteau merge sau aveau o libertate de miscare restransa, dar dupa terapie, au inceput sa mearga, cu mai putine dureri.

infectii urinare colesterol raceli deranjamente stomacale artrita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005348 (s)