News Flash:

COSMAR pentru un tanar care s-a indragostit de fiica unei judecatoare. A santajat-o cu fotografii indecente, iar ce a urmat este incredibil!

26 Octombrie 2015
1796 Vizualizari | 1 Comentarii
santajata0
Curtea de Apel Timisoara a emis sentinta finala intr-un dosar in care un tanar din Timisoara a fost trimis in judecata dupa ce a santajat-o pe fosta iubita, fiica unei judecatoare din Timisoara, cu poze indecente pentru a o determina pe fata sa se intoarca la el. 
Tanarul a fost condamnat cu suspendare si obligat la plata unor daune de 10.000 de euro. Obsesia pentru fiica unei judecatoare il costa 10.000 de euro pe Vlad Cosereanu, un tanar din Timisoara care a incercat prin metode ilegale sa o determine pe fata sa se intoarca la el. Tanarul a fost ridicat de „mascati” in toamna anului trecut si a fost trimis in judecata, fiind acuzata ca i-a spart contul de Facebook al fostei sale iubite, fiica unei judecatoare din Timisoara, si a santajat-o pe fata cu poze indecente pentru a o forta sa se intoarca la el.
Acuzat de accesul ilegal la un sistem informatic si santaj, tanarul a fost pus sub acuzare si pentru pornografie infantila, fata fiind minora in perioada in care cei doi au avut o relatie. Mai mult decat atat, la perchezitiile politistilor ce la Crima Organizata, acasa la Cosereanu a fost gasit si un cartus cu glont, tanarul fiind pus sub acuare si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, scrie ziuadevest.ro.
In urma procesului judecat pe fond la Tribunalul Timis, Cosereanu a fost condamnat pentru toate infractiunile de care este acuzat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioada de trei ani. De asemenea, judecatorii l-au obligat pe tanar la plata unei sume de 10.000 de euro daune morale pentru fosta iubita. Nemultumit de sentinta, Vlad Cosereanu a facut apel, care s-a judecat la Curtea de Apel Timisoara. Magistratii de aici au mentinut sentinta, hotarand in mod definitiv sa il condamne pe Vlad Cosereanu la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare si plata unei sume de 10.000 de euro daune morale.
Sursa: wowbiz.ro

Galerie Foto

fata_jduecator
timisoara obsesia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005934 (s)