News Flash:

Care sunt cei mai tari barbati la pat, in functie de zodie

21 Octombrie 2015
3128 Vizualizari | 1 Comentarii
pozitii sexuale
Sexul este foarte important intr-o relatie. Barbatul de langa tine trebuie sa te cunoasca si sa stie ce anume te satisface in pat, dar sunt cativa care au asta in sange.
Cei mai buni barbati la pat, in functie de zodie: 
Barbatul Berbec isi epuizeaza partenera Berbecul stie perfect ce isi doreste in materie de sex. O fire vulcanica si plina de energie, transforma orice experienta sexuala intr-un maraton. Nu tine foarte mult la eticheta, dar nici la preludiu, asa ca de multe ori va trece repede la actiune.
Barbatul Rac este foarte pretentios, asa ca daca ajungi in patul lui poti sa te simti norocoasa. In plus, sexul cu acest nativ este cu adevarat exploziv. Inhibitiile nu isi au locul, pentru ca va sti, cu siguranta, cum sa te faca sa te simti sexy.
Barbatul Fecioara, bestia din dormitor Chiar daca pare sensibil si timid la prima vedere, barbatul Fecioara se transforma intr-o bestie in dormitor. Poate fi catalogat, in mod rautacios, drept obsedat sexual, pentru ca libidoul lui nu poate fi potolit cu una, cu doua. Ar face orice sa ajunga la orgasm, dar se concentreaza la fel de puternic si pe placerea partenerei.
Barbatul Balanta O femeie frumoasa il poate transforma usor pe barbatul Balanta din gentlemanul care ii deschide usa, intr-o fiara care ii rupe rochia cand ajung in dormitor. Din acest motiv, ai putea sa il surprinzi cu o lenjerie delicata pe sub pardesiu, in loc de rochia ta preferata. Pentru el, sexul este foarte important, iar satisfacerea partenerei este o prioritate.
Barbatul Scorpion provoaca dependenta Fiind unul dintre cei mai sexuali nativi ai zodiacului, nu exista nimic ce barbatul Scorpion nu ar face in dormitor. Si culmea, este expert in toate. Cunoaste punctele erogene feminine mai bine decat oricine altcineva si se pricepe de minune sa satisfaca o femeie.
Barbatul Pesti Cel mai bun amant este, cu siguranta, nativul Pesti. Acest barbat este pornit sa ii indeplineasca toate dorintele femeii din patul lui. Desi nu este foarte indraznet, odata ce se simte „in apele lui”, trebuie sa te tii bine! Te asteapta o noapte plina de pasiune si un sir lung de pozitii sexuale de care nici macar nu ai auzit. In plus, orgasmul multiplu este ca si garantat.

barbatul berbec barbatul rac barbatul fecioara barbatul balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004655 (s)