News Flash:

LEAC FABULOS! Ce se intampla daca iti pui ceapa in ureche. EFECTUL ESTE UIMITOR

16 Octombrie 2015
20952 Vizualizari | 1 Comentarii
ceapa in ureche2
Da, ceapa poate ajuta organismul sa se vindece de foarte multe boli printre care raceala, febra si simptome ale gripei!
Daca te confrunti cu o durere violenta de ureche, incearca acest leac babesc.
Ia o ceapa, taie-o pe jumatate si scoate-i miezul. Pune apoi "inima" in ureche (atentie insa sa nu o impingi prea mult spre urechea interna) si mergi la culcare.
Te asigur ca atunci cand te vei trezi, vei observa ca te simti mult mai bine. Ceapa va inmuia orice impuritate (ceara, clei) formata in ureche, facand mult mai usoara procedura de curatare. Are deasemenea efectul natural de a calma inflamatia urechii, care cauzeaza durerea.
Obiceiul de a pune ceapa pe talpi poate fi intalnit in medicina traditionala chinezeasca. Chinezii au constatat ca exista mii de terminatii nervoase la nivelul talpilor, care comunica cu organele interne si sunt in stransa legatura cu sistemul nervos.
Cand o ceapa taiata este pusa pe talpa, ea elimina germenii si bacteriile, pentru ca in mod natural, ceapa are proprietati antibacteriale si antivirale. Acidul fosforic care e "de vina" pentru plans, patrunde in circulatie si ajuta ca sangele sa se purifice in tot corpul.
In schimb, utilizand acest procedeu regulat (de 2-3 ori pe saptamana) devii mai sanatos, iar organismul e mult mai pregatit sa lupte in fata unor eventuale infectii sau inflamatii.
Ceapa pusa in sosete sau in urechi poate fi exact remediul de care corpul tau are nevoie peste noapte!

ceapa leac babesc cauzeaza durerea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005987 (s)