News Flash:

O noua TRAGEDIE pe soselele din Timis. A murit in timp ce se intorcea dintr-un club

17 Octombrie 2015
1954 Vizualizari | 2 Comentarii
acc mortal
Un nou accident mortal in Timis. Un tanar de 27 de ani a murit, dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a rasturnat pe marginea drumului.
Din primele informatii, tanarul se indrepta spre Peciu Nou, alaturi de alti doi prieteni, la volanul unui Rover. In apropiere de localitatea Peciu Nou, soferul a pierdut controlul volanului, s-a rasturnat cu masina si s-a oprit intr-un pom de pe marginea drumului, scrie tion.ro.
La locul accidentului au ajuns de urgenta echipaje de politie, de descarcerare si de prim-ajutor. In urma impactului, soferul a murit pe loc, iar cei doi pasageri, in varsta de 19 si 20 de ani au fost raniti, fiind transportati de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale. Acestia le-au spus politistilor se intorceau din Timisoara, din clubul Porky`s si ca au consumat cu totii bauturi alcoolice, inclusiv soferul. Victimele au mai povestit ca in momentul in care au plecat din club se afla un alt prieten in masina, care nu consumase bauturi alcoolice si care a condus autoturismul din Complexul Studentesc pana in Calea Sagului. Acesta ar fi vrut sa conduca pana in Peciu, dar a fost refuzat, iar tanarul i-a lasat pe cei trei la iesire din oras si s-a intors acasa.
Pentru scoaterea cadavrului soferului din autoturism a fost necesara interventia pompierilor de la descarcerare, iar celelalte doua victime au fost scoase din masina de catre un taximetrist care circula in zona. Acesta a spart geamul autoturismului in care se aflau victimele cu cricul.

rover
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006621 (s)