News Flash:

Cele doua zodii de care trebuie sa te feresti in luna februarie – Sunt puse pe rele

27 Ianuarie 2018
1129 Vizualizari | 1 Comentarii
horoscop 3 ianuarie o zodie este sfatuita sa aiba grija la sanatate 500382

Fiecare om are cate o particica de rautate in el, insa depinde doar de noi cat de mult lasam sa se vada acest lucru. Unele persoane pur si simplu nu se pot controla si-si dau frau emotiilor, iar de cele mai multe ori nu iese bine pentru cei din jur.

Astrele ne dezvaluie care sunt semnele zodiacale de care ar trebui sa te feresti in luna februarie. Ele isi vor dori doar razbunare si vor vrea sa le demonstreze celor din jur ca au avut dreptate cu privire la anumite conflicte.

Iata care sunt nativii din zodiac cu care trebuie sa ai mare grija in perioada urmatoare:

Una dintre aceste doua zodii care vor fi extrem de agitate in luna februarie este zodia TAUR. Acesti nativi nu vor ezita sa se impuna ori de cate ori vor avea ocazia si, mai ales, sa-si spuna punctul de vedere. Nu vei avea ce sa le spui sau ce sa le demonstrezi pentru a le arata contrariul pentru ca vor fi imbatabili. Vor avea argumentele la ei si replica pentru orice, iar daca incerci sa-i calci pe coada, te vei arde teribil. Se spune de cele mai multe ori ca este bine sa-ti tii dusmanii aproape, iar acest lucru a vor recent invatat de taur. Exact asta vor face si-i vor atrage pe dusmani de partea lor, ajungand chiar sa-i transforme in prieteni.

Nativii nascuti sub semnul zodiacal al taurului se vor baza mult pe vorbe si pe jigniri, asa ca, daca ai ceva de comentat la adresa lor sau ironii, este mai bine sa te abtii pentru ca nu-ti vei dori sa intri in gura lor.

Cealalta zodie periculoasa in luna urmatoare este zodia SCORPION. Nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor scoate toate armele pe care le au pentru a castiga orice batalie, insa de aceasta data, cinstit.

Scorpionii vor afla anumite informatii despre ceilalti si in cazul in care vor fi calcati pe coada, le vor folosi pentru  a le face rau celor din jur. Cei mai important scop al lor in luna ce urmeaza este sa reuseasca sa se impuna in fata celorlalti, sa castige cat mai multi bani si pentru a atinge aceste teluri sunt capabili de orice.

Daca vrei sa nu ai probleme cu acesti nativi in luna februarie, ar trebui sa le canti in struna si sa ii lasi sa faca lucrurile cum vor ei pentru ca ei stiu mai bine ce fac. Poti sa ai si de castigat daca vei sta alaturi de un nativ din aceasta zodie. Daca ii vei sta alaturi si ii vei oferi sprijinul, vei descoperi un alt om. Scorpionii pot fi si prieteni de nadejde si nu uita niciodata cand au fost ajutati.


taur zodie scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004880 (s)