News Flash:

DESCOPERIRE SOCANTA facuta de politisti intr-o comuna din Timis

19 Septembrie 2015
3687 Vizualizari | 1 Comentarii
politia locala1
Perchezitii, joi, in localitatea Periam din judetul Timis, la o persoana despre care politistii aveau informatii ca detine droguri, mai exact ca se ocupa cu cultivarea de canabis. Oamenii legii au descoperit plantele in curtea uneia dintre locuinte si s-au apucat de… recoltat: au ridicat 5,5 kilograme de masa verde de canabis.
Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Timis si procurorii DIICOT au descins, joi, in doua locuinte de pe raza localitatii Periam, la o persoana banuita ca ar fi efectuat operatiuni ilegale cu droguri.
In urma celor doua perchezitii, politistii au ridicat 5,5 kg de masa verde de canabis.
„La data de 17 septembrie a.c., politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Timisoara, au efectuat doua perchezitii pe raza localitatii Periam, la locuintele unui barbat banuit de cultivarea si detinerea, in vederea consumului propriu, de canabis. La activitati au participat si politisti din cadrul Sectiei 12 Rurale Periam. In urma perchezitiilor, in curtea uneia dintre locuinte, politistii au identificat mai multe plante, aflate la maturitate, dupa recoltare rezultand 5,5 kg masa verde de canabis”, au aratat reprezentantii Politiei Timis, potrivit tion.ro.
Politistii au ridicat intreaga cantitate de droguri si urmeaza sa continue cercetarile in acest caz.
Barbatul care cultiva canabis, in varsta de 41 de ani, a fost condus la sediul DIICOT Timisoara pentru audieri.
„Cercetarile sunt continuate fata de cel in cauza, sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de Legea 143/2000, privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri”, au mai aratat reprezentantii IPJ Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Ramona  | #1036
Sigur e canabis sau iar s-au lăsat polițiștii dus de val contra cânepii? Au fost distruse culturi de cânepă chiar dacă oamenii au primit aprobare pentru cultivare și recoltare.
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006877 (s)