News Flash:

Reactia socanta a individului care a snopit in bataie o tanara din Lugoj! Ce i-a transmis acesta victimei sale

13 Septembrie 2015
2975 Vizualizari | 1 Comentarii
Claudiu Bajusz
Tupeu mare pentru tanarul de 35 de ani care a batut-o pe iubita lui pana a desfigurat-o, la Timisoara. La trei zile dupa agresiune, barbatul a abordat-o pe fata pe Facebook si a incercat sa o intimideze, sfatuind-o sa nu complice si mai mult lucrurile, dupa ce a aflat ca a fost la spital. Totul, pentru a nu depune plangere la politie. Mai mult, Georgiana sustine ca nu este singura femeie desfigurata de Claudiu. Individul se afla acum in arest.
„Esti? Vad ca ai vazut mesajele mele. Cum te simti?”, ii scria tinerei pe care a snopit-o in bataie, ore in sir, Claudiu Bajusz, in 1 septembrie. Asta, dupa ce cu o zi inainte a incercat din nou sa intre in legatura cu ea.
Tanara ii raspunde intr-un final si ii spune ca se simte rau, iar agresorul ii cere mai multe detalii si o intreaba daca a fost la spital. Tanarul este interesat insa doar aparent de starea victimei sale si doreste sa afle de fapt daca politistii au intrat pe fir:
„C.B. – Si cat de rau te simti? Ai fost la spital?
G.R. – Ma simt rau, ma dor toate, sunt aproape desfigurata la fata, taietura se vindeca prost, am coaste rupte… Sunt umflata si vanata pe tot corpul. Da!
C.B. – Cand?
G.R. – Ce conteaza cand am fost? Am fost si cu asta basta. De acolo stiu ca am coaste rupte cu care ma chinui acum. In fine.
(…)
C.B. – Acolo s-a facut autosesizare? A venit si politia?
G.R. – Nu a venit nici o politie. Nu a venit nimeni! (…)
C.B. – Nu ti-au cerut sa dai declaratie?
(…)
G.R. – (…) Ai de gand sa depui reclamatie?
G.R. – Nu stiu ce am de gand sa fac acum sau mai incolo. Sunt praf si pulbere si fizic si psihic”.
Claudiu Bajusz a mai abordat-o pe fosta lui iubita si cu alte ocazii, iar de fiecare data avea acelasi scop: sa o intimideze pe victima ca sa nu depuna plangere impotriva lui.
Ii povesteste despre cat de greu ii este lui, afirmand ca si el trebuie sa isi revina din „trauma”, o intreaba daca si-a luat certificat medical si ce are de gand, ca sa stie daca sa stea sau sa plece in strainatate, si o sfatuieste sa nu complice si mai mult situatia.
„C.B. – Trebuie sa stiu la ce sa ma astept de la tine
G.R. – Nu stiu ce am de gand sa fac. Vreau sa scap definitiv, de tot, din viata asta. De absolut tot!
(…)
C.B. – Stiu ca este greu, dar te rog sa nu o complici mai mult decat atat
(…)
G.R. – Ce inseamna sa nu complic mai mult decat atat situatia? Sfatul de mai sus?
C.B. – Inseamna ca nu trebuie sa mai intram in contact sub nici o forma. Niciodata! Ca sa putem trece peste calvarul asta.
G.R. – Inteleg ca sfatul pe care mi l-ai dat acum cu intrebarea de mai sus daca merg sau nu la politie nu se leaga intre ele, asa-i?
C.B. – Nu se leaga.
G.R. – Adica sfatul tau de fapt este sa nu merg la politie sau nu?
C.B. – Tu faci ce crezi de cuviinta ca e mai bine. Daca crezi ca trebuie sa mergi, du-te!
G.R. – Aseara i-ai spus lui Geanina sa imi transmita sa stau pe curul meu daca vreau sa scap de tine pentru totdeauna. Nu?
C.B. – I-am spus acelasi lucru ca si tie. Ca este mai bine sa nu mai avem de-a face unul cu celalalt niciodata”.
La aproximativ o saptamana dupa toate aceste discutii tanara avea totusi sa depuna plangere la politie. Intre timp si-a scos certificat medico-legal si a luat legatura cu un avocat.
In momentul in care a fost chemat sa dea declaratii, Claudiu Bajusz le-a povestit politistilor tot ceea ce i-a facut tinerei. Mai mult, si-a si recunoscut faptele si le-a povestit oamenilor legii ca fata ar fi organizat orgii sexuale in apartamentul lui in timp ce el era plecat in strainatate cu afaceri, scrie tion.ro.
In momentul in care a realizat ca va fi retinut, barbatul si-a angajat avocati, care l-au sfatuit sa se prevaleze de dreptul la tacere. Nici macar atunci cand a aparut in fata judecatorilor si a fost arestat pentru 30 de zile nu a vrut sa declare nimic.
Intre timp, tanara a fost cazata intr-un adapost special pentru victimele agresiunilor. Fata primeste ingrijiri medicale, dar si consiliere psihologica. Ea i-a povestit avocatului sau ca nu a fost prima data cand a fost batuta de iubitul ei. Mai mult, tanara sustine ca Bajusz se comporta agresiv si cu fostele sale iubite. Ea i-a mai povestit aparatorului ca agresorul ar fi batut-o la fel si pe fosta lui iubita, o tanara belgianca. Ea insa nu ar fi depus plangere la politie pentru ca a fost desfigurata.

timisoara georgiana claudiu claudiu bajusz politie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005511 (s)