News Flash:

TRAGEDIE pe soseaua ce leaga Oravita si Racasdia provocata de un sofer incepator

1 Septembrie 2015
2938 Vizualizari | 2 Comentarii
accident belint
Un adolescent de numai 19 ani, incepator la volan, a provocat un grav accident de circulatie, pe un tronson de drum dintre Oravita si Racasdia, Caras-Severin. 
Fara experienta la volan, tanarul care conducea un BMW a vrut sa depaseasca o caruta intr-o curba periculoasa. Cum din fata venea cu viteza un alt autoturism, s-a speriat si a tras brusc de volan, scrie ziuadevest.ro. BMW-ul s-a rasturnat, iar tanarul sofer a murit pe loc. El ar fi fost prins intre fiarele contorsionate ale masinii si asfalt. Alti patru tineri din masina au scapat cu viata, fiind transportati la Spital.
Ceilalti trei pasageri din masina au scapat cu viata, ei au fost transportati la Spitalul Orasenesc Oravita si la Spitalul JUdetean din Resita. 
Soferul cel nesabuit era din comuna Socol, satul Parneaura. Politistii cerceteaza cauzele producerii accidentului. 

spital
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Alisa  | #1025
Domnule ziarist ar trebui să va informați prima oara și dupaia să scrieți un articol. În primul rând imaginea publicată de dumneavoastră nu este cea reală iar 50% din informatile date de catre dumneavoastră spre cititori sunt greșite. Nu puteți să va permiteți să adresați asemenea jignire (nesăbuit) uni băiat pe care probabil nici nu îl cunoșteați.
Introduceti comentariul dumneavoastra
juian romica  | #1026
Ma incompetentilor,cum puteti sa mintiti in halul asta, Ati fost la locul accidentului si ati luat vreun interviu?,Cu ce ocazie imi jicniti copilul?De la cine ati luat informatile astea?Poate voi da sunteti niste nesabuiti prin stirile false pe care le publicati si faceti bani pe spatele unor nevinovati cu minciuni,si jicniri prin ce am trecut eu asa sa treceti si voi.In scurt timp.Tata-l copilului decedat
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007235 (s)