News Flash:

Cati elevi din Timis participa la BAC-ul de toamna

23 August 2015
1483 Vizualizari | 1 Comentarii
bac in banca
Liceenii au trecut de prima etapa a Bacalaureatului de toamna. De fapt, au trecut de ce este mai usor. Asta pentru ca de luni incepe greul – incep probele scrise.
La Bacalaureatul din Timis, sesiunea de toamna, s-au inscris aproape 1600 de liceeni, mai exact 1596 – 1513 provin din invatamantul de zi, 38 de la seral si 45 de la frecventa redusa. Doar doi elevi au fost eliminati pana in acest moment, in Timis, la probele de Competente. Acestia au fost prinsi cu telefonul mobil in sala, la examenul de Engleza. La probele de Competente, in Timis s-au inscris 689 de elevi.
La prima proba scrisa, cea de Limba Romana, care incepe luni, sunt inscrisi 658 de elevi din Timis. La proba urmatoare, cea de Limba Materna, sunt inscrisi 4 liceeni din Timis, iar la Matematica si Istorie, cea de-a treia proba scrisa, vor da examen 931 liceeni. La proba la alegere a profilului, ultima proba, sunt inscrisi 1022 de elevi din Timis, scrie tion.ro.
Probele scrise incep pe 24 august – proba la limba si literatura romana – proba E a). Pe 25 august este programata proba scrisa la limba si literatura materna – proba E b). Proba obligatorie a profilului – proba E c) are loc pe 26 august, iar proba la alegere a profilului si specializarii – proba E d) pe 28 august.
Rezultatele vor fi afisate pe 31 august, pana la ora 12.00, iar elevii vor putea depune contestatii in aceeasi zi, intre orele 12.00 si 16.00. Contestatiile vor fi rezolvate in zilele de 1 si 2 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 3 septembrie. Inspectoratul Scolar Judetean Timis, prin Comisia Judeteana, a organizat 6 centre de examen ( Colegiul Tehnic Ion Mincu Timisoara, Colegiul Tehnic Azur, Colegiul Tehnic I.C. Bratianu, Colegiul National Ana Aslan, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara Timisoara si Colegiul National Iulia Hasdeu Lugoj).

liceenii a timis limba romana literatura romana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005822 (s)