News Flash:

Profesoara trimisa in judecata dupa ce a fost acuzata ca le-a vandut studentilor lucrari de licenta

15 August 2015
1449 Vizualizari | 1 Comentarii
Mariana Popa
Profesoara de la Facultatea de Stiinte ale Educatiei, Psihologie, Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii "Vasile Goldis" Arad, Mariana Popa, acuzata ca le-a vandut unor studenti lucrari de diploma, a fost trimisa in judecata, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita. 
Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, care au efectuat cercetarile in acest caz, in sarcina Marianei Popa s-a retinut faptul ca in perioada 2014-2015, in calitate de profesor indrumator la Facultatea de Stiinte ale Educatiei, Psihologie, Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii „Vasile Goldis” Arad, a pretins si primit sume de bani de la 10 studenti ai Facultatii de Stiinte ale Educatiei, Psihologie, Educatie Fizica si Sport Zalau, pentru a le elabora acestora integral sau, dupa caz, partial, lucrarile de licenta, scrie ziuadevest.ro.
In cauza s-au dispus masuri asiguratorii in vederea confiscarii speciale a sumei de 11.925,7 lei reprezentand echivalentul in lei a sumelor primite de catre inculpata de la cei 10 studenti.
O parte din actele de urmarire penala s-au efectuat cu sprijinul organelor de cercetare penala ale politiei judiciare din cadrul Serviciilor Judetene Anticoruptie Salaj, Satu Mare si Arad, in baza delegarilor. De asemenea, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii.

mariana popa marianei popa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008200 (s)