News Flash:

Zona din Timisoara care intra in santier in acest an

1 Ianuarie 2016
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
santier in timisoara
Cu toate ca inca se lucreaza pe strada Dr. Aurel Paunescu Podeanu, locuitorii din zona au deja nemultumiri. Oamenii abia asteptau sa iasa din bezna, dupa ce toata vara s-au plans de furturi, dar spun ca lumina de acum nu-i ajuta prea tare. Un cititor tion.ro sustine ca strada a fost iluminata cu becuri albe, lumina fiind prea slaba in intensitate.
„Portiunea cu sensul giratoriu dinspre stadion este iluminata normal, cu becuri portocalii, ca toata Timisoara, in timp ce toata strada Podeanu este iluminata cu becuri albe, lumina rece si slaba ca intensitate. Este un contrast grotesc si penibil. Ma intreb, oare ce o fi fost in mintea «geniilor» care s-au gandit sa foloseasca doua tipuri de iluminat pe aceeasi strada, cand doar cel portocaliu trebuia lasat, pentru estetica zonei. Imaginati-va ca veniti in zona Stadion, prin sensul giratoriu care este iluminat in portocaliu si cand iesiti din sens va izbeste o lumina alba, ca in Gara de Nord, si mult mai slaba”, ne-a scris cititorul revoltat.
Omul spune ca majoritatea vecinilor lui sunt deranjati de aspectul strazii, iar atunci cand afara este ceata nu se mai vede nimic. Am luat legatura cu primarul Nicolae Robu, care ne-a promis ca va merge personal sa vada cum arata strada Podeanu cu becuri albe.
„Presupun ca asa este in proiect. Voi merge personal intr-o seara sa vad cum arata. Ma mira ca unii spun ca nu e in regula. Am fost pe santier si un cetatean care locuieste in zona mi-a spus ca asa bucurie a avut cand a vazut ca a aparut lumina pe strada… Nu mi-a spus ca n-ar fi corespunzatoare. O sa verific si vom lua masuri de remediere. Putem sa schimbam becurile, sigur, sa fie lumina buna”, a declarat Robu pentru tion.ro.
Oricum, strada nu va fi deschisa prea curand complet circulatiei. Potrivit oficialilor primariei, Enel inca nu a terminat ce avea de facut pe ultimul tronson, pana la intersectia cu Stan Vidrighin. Abia la anul vor fi gata lucrarile.
„Nu se va putea circula pe tot tronsonul in 2015, pentru ca Enel nici acum nu a terminat ce are de facut. Nu s-a rezolvat problema cu cablurile, lucrarile nu pot fi facute decat dupa ce Enel isi termina lucrarea pe care o are in subteran. Inca sunt sapaturi adanci, sunt mormane de pamant acolo. Sper sa se termine cat mai repede dupa trecerea iernii. Sau daca avem iarna usoara si nu o sa fie zapada sau temperaturi scazute si umiditate. In primul rand trebuie sa termine Enel, apoi firma contractata de primarie trebuie sa faca partea care a ramas dinspre Stan Vidrighin”, ne-a mai spus primarul.
Strada Dr. Aurel Paunescu-Podeanu a fost inchisa circulatiei la jumatatea lunii iunie. Va avea patru benzi de circulatie pe o lungime de aproape un kilometru, trotuare si piste pentru biciclisti, spatii verzi noi, dar si aproximativ 230 de locuri de parcare, precum si un nou sens giratoriu, spre Novatim, care a fost deja dat in folosinta.

robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005995 (s)