News Flash:

Zodiile care au probleme astazi

7 Septembrie 2016
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Berbec
S-ar putea ca visele de aseara sa te inspire la redecorarea casei. Te simti energic si iti doresti sa finalizezi toate proiectele pe care le-ai inceput in ultima perioada.

Taur
Astazi poti avea o discutie cu un partener de afaceri sau cu unul romantic. Amandoi veti fi entuziasmati, iar intalnirea poate fi fructuoasa indiferent daca este de afaceri, sau un simplu date.

Gemeni
Superiorii tai vor fi receptivi si mai binedispusi decat de obicei. Este momentul sa ceri o marire de salariu sau sa te gandesti la alte metode prin care sa-ti cresti veniturile.

Rac
Romantismul graviteaza in jurul tau si atragi toate privirile din jurul tau, chiar si pe cele ale strainilor. Te simti creativ si vrei sa-ti petreci ziua facand activitati artistice.

Leu
Ai o dorinta puternica si ciudata de evadare din cotidian alaturi de persoana iubita. Daca nu puteti iesi din oras, petreceti seara impreuna intr-un loc linistit savurand mancarea preferata.

Fecioara
Prietenii te vor angaja intr-o discutie referitoare la schimbarile din lume sau vor incepe sa spuna zvonuri despre persoane pe care le cunosti. Asculta-i, insa nu lua de bun tot ce auzi.

Balanta
Pentru ca imaginatia iti zburda astazi, pune-o la treaba si poti avea parte de o promovare sau de o crestere de salariu. Iesi din zona ta de confort si din spatele celor de la putere. Afirma-te!

Scorpion
Iti vin idei pentru proiecte inovative si creative mai repede decat le poti transforma in realitate. Pentru ca nu ai timp sa le faci pe toate acum, noteaza-le pe o agenda si fa-le mai tarziu.

Sagetator
Daca ai niste premonitii ciudate si intense astazi, sa stii ca este din cauza ca intuitia si aptitudinile telepatice lucreaza mai intens decat de obicei. Ai tendinta sa fii paranoic.

Capricorn
Esti prietenos si bun cu toata lumea azi. Te implici in evenimente sociale si primesti invitatii la petreceri viitoare. E posibil sa-ti largesti cercul de prieteni si sa te distrezi pe cinste.

Varsator
Relatiile de la locul de munca ar trebui sa fie unele cordiale, lucru ce te va ajuta in cariera. Nu acorda insa incredere oricui, pentru ca sunt persoane care te invidiaza, dar nu o arata.

Pesti
Vei intalni oameni noi care au calatorit, sau care vin din strainatate si care iti vor povesti despre locurile fascinante din intreaga lume, iar asta iti va trezi spiritul de aventuria. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005473 (s)