News Flash:

Ziua Nationala a Romaniei s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii la Timisoara

2 Decembrie 2014
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Inca de la primele ore ale diminetii timisorenii au iesit in numar mare in oras pentru a asista la parada de 1 Decembrie. Sirul festivitatilor a continuat pana seara, iar la finalul sarbatorii pe scena din Piata Victoriei au ajuns membrii trupei Proconsul. Ziua Nationala a Romaniei s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii.
Dupa deschiderea Targului de Craciun din Piata Victoriei, seria festivitatilor a continuat cu prestatia Ansamblului Timisul, dar si cu mai multe concerte de muzica populara. Asa cum era planificat, dupa aceste momente, pe scena au ajuns trupele Andi Band si Desant. Ultimii artisti care incantat publicul au fost cei de la Proconsul.
Invitatul special al serii, grupul Proconsul, a ajuns pe scena in jurul orei 21:30 si au cantat alaturi de public. Chiar daca vremea a fost rea si din cand in cand a mai picurat, timisorenii au ramas la concert, bucurandu-se de prestatia artistilor. Formatia a cantat hit-uri celebre precum „De la Rusi”, „Cerul”, dar si piesa trupei Holograf, „Ochii tai”. Proconsul le-a adus timisorenilor si o surpriza, cantand cea mai nou piesa a trupei, „Din nou”. Solistul trupei, Bodo, le-a spus celor prezenti ca nu a vrut sa vina la Timisoara cu mana goala asa ca le-a cantat noua balada, scrie tion.ro.
Dupa finalizarea concertului, timisorenii s-au indreptat spre Catedrala Mitropolitana, unde au putut sa urmareasca un spectaculos foc de artificii care a durat aproximativ zece minute.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006461 (s)