News Flash:

Zile de cosmar pentru soferii din Timisoara

3 Aprilie 2016
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
sofer amenda
Politistii de la Rutiera au iesit din nou in strada, in ultimele patru zile. Oamenii legii le-au declarat razboi celor care circula cu viteza nelegala si au sanctionat sute de soferi pentru aceasta abatere.
Actiunea s-a desfasurat de luni pana joi seara. Oamenii legii au iesit pe strazi pentru a preveni si combate principalele cauze generatoare de accidente. Au aplicat sute de amenzi vitezomanilor si zeci dintre soferi au fost lasati pietoni, scrie tion.ro.
„Astfel, politistii au intocmit 8 dosare penale si au aplicat 815 sanctiuni contraventionale, dintre care 273 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum si 136 pentru neutilizarea centurii de siguranta. Au fost sanctionati si 88 de pietoni care nu au respectat prevederile legale. Ca masura complementara, au fost retinute in vederea suspendarii 79 de permise de conducere pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, limitele legale de viteza, semnificatia luminii de culoare rosie a semaforului electric si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 29 de certificate de inmatriculare”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

viteza impuse siguranta ipj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004989 (s)