News Flash:

Zi de COSMAR pentru soferii din Timisoara!

4 Octombrie 2016
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Actiune sustinuta a politistilor de la Rutiera, in weekendul trecut. Doi soferi aproape de coma alcoolica s-au ales cu dosare penale, iar alte cateva sute au primit amenzi usturatoare. Mai mult, 30 de soferi au ramas pietoni dupa ce nu au respectat regulile de circulatie.
Actiunea s-a desfasurat in zilele de weekend pe toate drumurile din judet. Politistii de la Rutiera au iesit din nou pe strazi pentru a-i prinde pe cei care se urca la volan si incalca legea.
„Astfel, politistii au intocmit 4 dosare penale si au aplicat 305 sanctiuni contraventionale, dintre care 125 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum si 53 pentru neutilizarea centurii de siguranta. Ca masura tehnico-administrativa, au fost retinute in vederea suspendarii 30 de permise de conducere pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, semnificatiei luminii de culoare rosie a semaforului electric, limitelor legale de viteza si conducerea sub influenta alcoolului. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de inmatriculare”, transmit reprezentantii IPJ Timis.
Printre cei care au cazut in plasa politistilor s-au numarat si doi soferi care s-au urcat la volan, desi au baut peste masura. Unul dintre ei, in varsta de 30 de ani, avea o alcoolemie de 1,39 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat iar celalalt, in varsta de 53 de ani, una de 1,02 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat. In saptamana ce tocmai a inceput politistii vor fi din nou prezenti pe strazi pentru a preveni si combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005127 (s)