News Flash:

Zi cu probleme pentru unele zodii. Vezi daca te regasesti in lista ghinionistilor

7 Februarie 2018
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

Horoscop 7 februarie 2018. Varsatorii sunt subiectivi. Vad doar o parte a situatiilor pe care le traiesc. Se pacalesc singuri

Horoscop 7 februarie 2018 – Berbec
Ai parte de o zi deosebit de interesanta, care-ti poate aduce numeroase satisfactii, pe care le descoperi fara efort, prin interactiunea cu prietenii.

Horoscop 7 februarie 2018 – Taur
In ciuda nemultumirilor, ai destule motive de recunostinta fata de apropiati, cei care te-au insotit pana acum pe drumul vietii si vor continua sa o faca si de acum incolo.

Horoscop 7 februarie 2018 – Gemeni
Vezi limitarile ca pe niste piedici de care nu crezi ca vei scapa vreodata, dar le poti vedea si ca pe oportunitati de a dezvolta calitati uitate sau complet necunoscute.

Horoscop 7 februarie 2018 – Rac
Cauti noi modalitati de castig, pentru a-ti asigura mai multe privilegii, dar in sinea ta stii ca ai nevoie de siguranta pe care nu ti-o poate oferi nimeni, indiferent de pret.

Horoscop 7 februarie 2018 – Leu
Exista si o parte buna in situatia ta actuala, si anume faptul ca evolutia ta depinde numai de tine. Cate eforturi esti dispus sa faci, atat vei evolua, pe toate planurile.

Horoscop 7 februarie 2018 – Fecioara
Ai vrea sa te dai de trei ori peste cap si sa te transformi intr-o fiinta diferita, una inzestrata cu acele calitati pe care crezi ca nu le-ai avut niciodata.

Horoscop 7 februarie 2018 – Balanta
E cam complicat sa traiesti in trecut si sa speri ca viitorul va fi diferit. Poate ca prezentul nu e placut, dar este mai bine sa nu te refugiezi in trecut sau in viitor.

Horoscop 7 februarie 2018 – Scorpion
Esti in pericol sa aluneci catre o forma de gandire magica pe care esti capabil sa o vezi la altii si careia ii cunosti consecintele negative.

Horoscop 7 februarie 2018 – Sagetator
Sa te cufunzi in propriile tenebre sufletesti presupune anumite riscuri, dar daca stii ce cauti si ai un scop bine definit, vei gasi si drumul inapoi.

Horoscop 7 februarie 2018 – Capricorn
Esti prins in jocurile altora si uneori iti convine acest lucru, alteori nu. Situatiile de acest fel pot fi controlate, dar nu pe moment, ci in timp, atunci cand se construiesc.

Horoscop 7 februarie 2018 – Varsator
Vezi doar o parte a situatiilor pe care le traiesti, pentru ca iti convine sa fii subiectiv si sa ajungi la ce concluzii doresti. Trebuie sa stii ca o astfel de pacaleala nu tine mult.

Horoscop 7 februarie 2018 – Pesti
Poti controla anumite ganduri, dorinte si intentii, dar nu si oamenii implicati. E nevoie de multa bunavointa pentru a accepta ca fiecare are limitele sale.


balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006601 (s)