News Flash:

Zi cu probleme pentru unele zodii. Vezi daca te regasesti in lista ghinionistilor

7 Decembrie 2017
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0

Horoscop 7 decembrie 2017 – Berbec

Ai ocazia sa-ti exprimi sentimentele fata de cei dragi, prin gesturi, cuvinte sau fara toate acestea, pur si simplu prin emotiile impartasite. Este o zi a bucuriilor traite in familie.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Taur

Te regasesti in familie, in mediul intim, acolo unde si problemele se vad asa cum sunt de fapt, fara exagerari si temeri care nu isi au rostul. Profita de atmosfera aceasta calda pentru a te scutura de griji.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Gemeni

Nu ai de ce sa te opui impulsului de a petrece mai mult timp cu prietenii, de a comunica simplu si usor despre tot ce iti trece prin cap sau despre ceea ce ii preocupa pe ceilalti; este un lucru care-ti face bine.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Rac

Poti trece foarte usor peste dificultatile care vor aparea la serviciu, daca iti schimbi atitudinea care intretine starea de apasare, fiindca aceasta este sursa reala a problemelor. Implica-te, fiindca altfel iti arati priceperea, calitatile, valoarea.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Leu

Dorinta de a te apropia mai mult de cei dragi, dar si de preocuparile care iti fac placere, este elementul-cheie pentru a-ti face ziua mai frumoasa. Doar de tine depinde!

Horoscop 7 decembrie 2017 – Fecioara

Cei din familie au nevoie de o prezenta puternica, incurajatoare, nu doar de sfaturi destepte. Va fi mai bine si pentru tine, daca accepti acest rol.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Balanta

Simti nevoia sa schimbi felul in care iti privesti viitorul, ca sa capete culori mai luminoase. E bine ca faci asta, mai tarziu vei culege roadele a ceea ce sadesti acum.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Scorpion

Esti intr-o dispozitie generoasa, dar exista riscul sa devii “generos” in gesturi de autoritate sau replici acide la adresa celor care nu dau semne suficiente de supunere. Daca faci asta, sa nu te miri ca situatiile vor degenera…

Horoscop 7 decembrie 2017 – Sagetator

Te preocupa viitorul propriu si este bine sa te lasi in voia acestui impuls optimist de reorganizare a propriei vieti, pe baze mai luminoase.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Capricorn

Impulsul principal al zilei este unul bun, dar exista riscul sa-l folosesti in scopuri egoiste. Dorinta de a controla totul se poate intoarce impotriva ta, prin tensiunea continua pe care o genereaza.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Varsator

Persoanele importante din viata ta par sa-si aminteasca cine sunt pentru tine si ce rol au in viata ta. Este bine si pentru tine, si pentru ei sa incurajezi aceasta atitudine pozitiva.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Pesti

Iti gasesti usor linistea si te bucuri de tot ce te inconjoara, semn ca ai ajuns la o stare de armonie care se obtine numai daca adopti o atitudine corecta fata de propria viata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013838 (s)