News Flash:

Zeci de masini inmatriculate in Bulgaria, descoperite cu acte false de politistii de frontiera din Timis

11 August 2016
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
numar bulgaria
Descoperirea falsurilor la frontiera a fost una dintre activitatile ce i-au tinut ocupati pe politistii de frontiera timisoreni in primele sapte luni ale anului. Oamenii legii au constatat 140 de infractiuni de fals si uz de fals. In cele mai multe dintre cazuri au fost descoperite documente falsificate pentru autoturisme inmatriculate in Bulgaria.
In primele sapte luni ale lui 2016 au fost descoperite 140 de infractiuni de fals si uz de fals, la frontiera de Vest. Majoritatea documentelor falsificate au fost taloane de inspectie tehnica periodica, carti de identitate, dar si permise de conducere. Cele 140 de infractiuni au fost depistate de politistii care activeaza in punctele de trecere a frontierei Frontierei Portile de Fier I, Portile de Fier II, Cenad, Moravita si Naidas. Cele mai multe falsuri au fost depistate in cazul autoturismelor inmatriculate in Bulgaria, scrie tion.ro.
„In perioada 1 ianuarie – 10 august 2016, politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au descoperit, in urma activitatilor de control si supraveghere desfasurate la frontiera, 79 de documente falsificate, din care: 65 taloane de inspectie tehnica periodica, 8 certificate de inmatriculare, 5 permise si 1 carte de identitate. Documentele au fost prezentate atat de cetateni romani cat si straini, fiind constatate 142 de infractiuni de fals si uz de fals. Majoritatea taloanelor de inspectie tehnica periodica falsificate au fost pentru autoturisme inmatriculate in R. Bulgaria. Falsurile au fost realizate folosindu-se taloane bulgaresti originale, care in prealabil au fost scanate si prelucrate informatic. Pe documentele astfel obtinute au fost aplicate in fals elemente de siguranta asemanatoare cu cele originale”, spun oamenii legii.
Permisele, dar si certificatele de inmatriculare erau falsificate pe suport din material plastic pe care au fost imprimate datele, fotografiile titularilor dar si informatii cu caracter general. Cartea de identitate a fost falsificata, spun politistii, pe suport policarbonat asemanator cu cel valid si prin folosirea de computere performante si imprimante color.

naidas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004742 (s)