News Flash:

Zeci de dosare penale intocmite de politistii din Timis in minivacanta de Sfanta Maria

16 August 2016
973 Vizualizari | 0 Comentarii
radar
Oamenii legii din judet au fost pe strazi, in timpul mini-vacantei cu ocazia sarbatorii Adormirii Maicii Domnului. Ei au intocmit pana acum zeci de dosare penale. Mai mult, politistii au aplicat, numai sambata, amenzi a caror valoare totala ajunge la 35.000 de lei.
Strazile din Timis au fost luate cu asalt, inca de vineri, de 170 de oameni ai legii. Politistii desfasoara in perioada 12-15 august actiuni pentru asigurarea unui climat de siguranta, dar si pentru prevenirea infractiunilor si a celorlalte fapte anti-sociale. La actiuni participa politisti de la Ordine Publica, Rutiera, Investigatii Criminale, Investigarea Criminalitatii Economice, Transporturi, dar si de la Serviciul pentru Actiuni Speciale.
„In perioada 12 – 15 august a.c., Politia Romana desfasoara actiuni in vederea asigurarii unui climat corespunzator de siguranta civica, prevenirii si combaterii eficiente a fenomenului criminogen, pentru ca cetatenii sa se bucure in liniste de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului. Astfel, la data de 13 august a.c., pe raza judetului Timis, au actionat 170 de politisti de ordine publica, rutiera, investigatii criminale, de la structurile investigarea criminalitatii economice, arme, explozivi si substante periculoase, actiuni speciale si de la transporturi. In urma actiunilor intreprinse, politistii au constatat 23 de infractiuni si au aplicat 170 de sanctiuni contraventionale, 39 dintre acestea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Efectivele de ordine publica au desfasurat 12 actiuni, efectuand 15 controale pe linia asigurarii pazei obiectivelor si au intervenit la 73 de evenimente, 64 dintre acestea fiind semnalate prin Serviciul National Unic pentru Apeluri Urgenta 112. Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Romane. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulatie, politistii rutieri au desfasurat activitati in urma carora au constatat 11 fapte de natura penala. Totodata au aplicat 116 sanctiuni contraventionale, ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 54 dintre acestea fiind pentru depasirea limitelor de viteza. Ca masura tehnico-administrativa au fost retinute 8 permise de conducere si retrase 5 certificate de inmatriculare. Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale aplicate este de aproape 35.000 de lei.” sursa: Tion.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004802 (s)