News Flash:

Zece morti in urma protestelor violente din Niger

18 Ianuarie 2015
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Cinci persoane au murit sambata, la Niamey, iar alte cinci vineri, la Zinder, in urma protestelor violente fata de publicarea unei caricaturi cu profetul Mahomed in editia de miercuri a saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, a anuntat presedintele Nigerului, Mahamadou Issoufou.
"La Niamey, bilantul este de cinci morti, cu totii civili, dintre care patru ucisi in biserici si baruri", a declarat presedintele Nigerului.
In plus, un corp "calcinat" a fost gasit sambata dimineata, potrivit lui Mahamadou Issoufou, intr-o biserica din Zinder, unde patru persoane au murit in urma violentelor de vineri.
Proteste violente au avut loc vineri si sambata in Niger fata de publicarea unei caricaturi cu profetul Mahomed in editia de miercuri a saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo.
In total, zece biserici au fost incendiate de protestatari.
In afara de cele zece biserici incendiate, numeroase baruri, hoteluri, magazine de bauturi sau diverse magazine apartinand unor nemusulmani sau avand insemne ale unor intreprinderi franceze au fost, de asemenea, distruse. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007698 (s)