News Flash:

WOW! Iata cu cine l-a inselat Cristina pe Guta! Detalii BOMBA ale amantlacului

20 Septembrie 2017
1670 Vizualizari | 0 Comentarii
guta plange
Nicolae Guta a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a o impaca pe Cristina dupa ce a inselat-o cu o tanara originara din Moldova. Iar pentru a o convinge sa il primeasca inapoi, manelistul nu a evitat sa faca cadouri scumpe sau promisiuni peste promisiuni.


Cu toate acestea, ceea ce nu stie Nicolae Guta este ca, la sfarsitul verii, pe cand el se afisa cu moldoveanca car el-a innebunit pentru cateva saptamani, un tinerel din Giurgiu reusea sa faca acelati lucru cu Cristina a lui. Mai exact, intre cei doi a inceput o corespiondenta de-a dreotul bogata, prin intermediul conturilor de socializare si, la un moment dat, lucrurile ”s-au aprins” suficient de tare pentru ca cei doi sa faca schimb de fotogafii sexy, sa aiba parte de video-call-uri si, mai mult decat atat, chiar de invitatii fara perdea. Mai exact, Luca, un tinerel avut de prin Giurgiu, pare sa fi profitat din plin de despartirea dintre Cristina si Guta li hotarat, a inceput atacul asupra blondinei. Iar nevasta manelistului a fost, cu siguranta, impresionata de tanarul cu pricina, ea raspunzandu-i avansurilor fara perdea si avand reactiile unei domnisoare care simte ca si-a gasit un iubit. E adevarat, dupa ce Cristina s-a intors in bratele manelistului, tanarul cu pricina a fost mai mult decat ofuscat si, drept razbunare, a promis amicilor sai ca va face dezvaluiri complete... Pe care, evident, le asteptam cu interes...

S-a impacat  cu Cristina

Recent, Cristina si Nicolae Guta au fost surprinsi de paparazzii Spynews.ro in mijlocul negocierilor de impacare. Si, dupa o conversatie destul de scurta in care, probabil, au pus la punct lucrurile negociate in prealabil la telefon, s-au luat de mana si s-au plimbat cateva ore prin preajma, de parca nimic nu s-ar fi intamplat, iar blondina Nina, tanara originara din Republica Moldova, nici nu ar fi existat.

Galerie Foto


nicolae guta

nicolae guta cristina inselat cadouri scumpe promisiuni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009951 (s)